GTA SA latviešu valodā.
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: GTA SA latviešu valodā.
Ideja jau laba, ja neatstāsi novārtā un pabeigsi, tad varētu būt diezgan pieprasīta mantiņa.

es domāju ka vietu nosaukumus nevajag tulkot vai latviskot..
lai veicas projekta izveidē
lai veicas projekta izveidē

Vēl viens bezjēdzīgais gara laika nositējs. Kāda jēga no tā, ja nav paša galvenā - fontu?
Piedevām pat ekrānšāviņus nevar normāli apstīties, jo izmantots anālākais latviešu bilžu "hostinga" sterveris bildites.lv, kas ir bēdīgi slavens ar savu "ātrdarbību" un vēl piedevām bmp formātā
Lai kādam neliktos, ka es tukši runāju, lūdzu, vairāk kā pusgadu veca bilde, kur nofotografēts televizora ekrāns, kam pieslēgts PS2

Ā, un vēl atradās viens PC versijas ekrānšāviņs no laikiem, kad es vēl nebiju izdomājis kā labāk "brief" iztulkot

Kopš tā laika esmu pavirzījies vēl tālāk, bet pēdējajajā laikā ir apstājies. Bet par cik man vēl mēnesi būs maz darba, vajadzēs paturpināt. Ir iztulkotas dažas pirmās misijas, +/- visa izvēlne un iekš galvenās sadaļas praktiski visi teksti, kas var parādīties kad nepilda misijas. Uztaisīts priekš PC un PS2, par cik manā īpašumā vēl nav oriģinālā xkaste, nav sanācis pārbaudīt, vai PC versijas fonti uz xkastes darbojas, vai tur atkal citi jātaisa.
Būs laikam jāuztaisa savs tofiks

Lai kādam neliktos, ka es tukši runāju, lūdzu, vairāk kā pusgadu veca bilde, kur nofotografēts televizora ekrāns, kam pieslēgts PS2

Ā, un vēl atradās viens PC versijas ekrānšāviņs no laikiem, kad es vēl nebiju izdomājis kā labāk "brief" iztulkot

Kopš tā laika esmu pavirzījies vēl tālāk, bet pēdējajajā laikā ir apstājies. Bet par cik man vēl mēnesi būs maz darba, vajadzēs paturpināt. Ir iztulkotas dažas pirmās misijas, +/- visa izvēlne un iekš galvenās sadaļas praktiski visi teksti, kas var parādīties kad nepilda misijas. Uztaisīts priekš PC un PS2, par cik manā īpašumā vēl nav oriģinālā xkaste, nav sanācis pārbaudīt, vai PC versijas fonti uz xkastes darbojas, vai tur atkal citi jātaisa.
Būs laikam jāuztaisa savs tofiks

Last edited by msh on 31 Jan 2011, 13:52, edited 2 times in total.
axp2400+, 768 MB rāmja, SA darbināt nespējoša TNT2 64, 3x PS2 - v3, v4 un v12, visi spēj darbināt SA
, nu jau xbox v1.4, kas arī spēj, kā arī PSP 3003 6.20 TN-C, priekš tā diemžēl neviens SA neizlaida...

- [BB]Pakito[TITNS]
- Rakstnieks
-
- Censoņa
Nu man jau patīk ka iztulkots Latviski , labs darbs!
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ta jau neko , bet ar tiem modiem noteikti baigi lago 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Modus tev jau nevajadzēs lai būtu tie paši uzraksti. 

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Labi pastrādāt, bet varbūt Sweet'u nevaidzēja rediģēt uz Sviitu? 

Atstāt to pašu Sweet?
Domāju gan, un visus rajonus, pilsētas arī atstāj tajā angliskajā nosaukumā.
Nūu, respektīvi kā jau BWS minēja.
Nūu, respektīvi kā jau BWS minēja.
Pilsetu nosaukumus varetu atstat, tas nebutu tik butiski.
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
šitā versija tikai uz samp neder. Baigie bugi utt. Pašam ir šis LaSa, bet ir jāmaina jauns.
CJ ir galīgis bāls un par minigun vsp nerunāsim....
CJ ir galīgis bāls un par minigun vsp nerunāsim....