Vai veel varu laboties ?
Moderator: Moderatori
Re: Vai veel varu laboties ?
visp jau tie nav chiiti un es arii nekad neesmu chiitojis ! tas ir map editor vnk paartaisu mapi
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
vispaar Objektus @ BoxG nevar uzlikt taa ka tu veelies Tie ir jasuta Giboxam lai vinsh ieliek 

jogurt.. tu nesaprati ko viņš domāja... viņš pārčiņija single player mapi un tas uzreiz rādas arī multiplayer 

tieshi taa Amish
tu vieniigais saprati, bet kaa tad buus ?

un vispaar, pie ierochiem tikuar moci virs buudinjas izmantojot /repair (visp to izdomaaja dumper to /repair un ... celju uztasiju ai nebuutu tik gruuti tikt iekshaa ar moci un ... cik buutu jaamaksaa giboxam lai vinjsh uzliktu taadu celju lai iebrauktu amp baazee 

neatceros ka tas būtu iespējams,SA-MP otrā versija neatbalsta GTA.DAT replace jo viss ir samp.saa failā,like handlingi defaultie utt.
tikai caur GM skriptu var izmainīt.
nemēģini mūs piečakarēt,čīter!
tikai caur GM skriptu var izmainīt.
nemēģini mūs piečakarēt,čīter!
tur jau taa lieta es neizveidoju jauni ipl lai tas buutu jaaievada gta.dat es paartaisiju vienu no country.ipl tad save un to redzu ieksh samp saproti ?
esmu mēģinājis,man tas gāja tikai pirmajā sampā.
otrajā neKas nemainās!
NEMĒĢINI TE KĀDU PIEČAKARĒT!
otrajā neKas nemainās!
NEMĒĢINI TE KĀDU PIEČAKARĒT!
es nevienu nemeegjinu piechakareet, man ir 0.2.2 R2 versija un map editor prieksh vinja darbojas un ja es paarveidoju origjinaalo mapi kuru izmanto boxG nevis k-kaadu boxg mapi vai netaisu jaunu ipl tad vinjsh vnk nevar izdomaat izdzeest objektus kas tur ir ja vinji ir uz orig mapes, kas vinjam buutu jaadara jaaizdzeesh tie objekti vinjam nav pasham sava domaashana kas ir tas ir, pameegjini pats ja netici ja kas es izdzeesu map editor un nolaadeeju r3 versiju tikko un map editor nekad vairs nelaadeeshu !
Jogi, var tā, pats tā izdarīju ar Akinas kalnu. Viss iet sa:mp. 

nismo,man diemžēl tā neizdodas
,man tikai karte rādas bet kalns nea

bet tad dosi man to test nedeelju vai meneesi vai kaadu laiku ?
kapēc test? pērc unban 

beigusies kredza un kaadu laiku nebuus
nu tad kādu laiku nebūsi serverī.
SLĒDZAT kāds! (jannka nahuj tu tikai nenoderīgākajos brīžos esi bet kad vajag,neesi lol)
SLĒDZAT kāds! (jannka nahuj tu tikai nenoderīgākajos brīžos esi bet kad vajag,neesi lol)