Beztēma #8
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #8
administracija ir....ehh,ko tur daudz runat. 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Mana-mana
BoxG ir...ko tur leiki saņemt banu. Un par adminiem vienmēr ir pieteikušies tādi, kuri nespēlē, bet kTs jau patiešām ir izsmiekls.Deliite[1337] wrote:administracija ir....ehh,ko tur daudz runat.
Šas Aģents pieteiksies atriebējos, lai nemana tik ļoti viņa neprašu adminēt.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- Trusis_[B]
- Jauniņais
Chosen[Vendetta] wrote:Vecīt Gumybear, wl ir stabili, aktīvi adminstrātori, kuri var teikt spēlē katru dienu. Jēga tāda, lai tādi kretīni kā tu, būtu mazāk šajā serverī.Trusis_[b] wrote:Liekat man vārnu, bet pateikšu faktu.
Jūs admini paši neejat servēri un piesienaties par to, ka kāds nav aktīvs.
+ Jūs reizi mūža varat pamatot, kadēļ jūs neuzticaties, uzrakstīt pāris burtus nekad nav grūti.
Rēali kāda jēga no jūsu adminēšanas? Tieši tā, pilnīgi nekāda.
Ierunajās, nabags.

Vecīt, tu pats esi izsmiekls.Maize[1337] wrote:BoxG ir...ko tur leiki saņemt banu. Un par adminiem vienmēr ir pieteikušies tādi, kuri nespēlē, bet kTs jau patiešām ir izsmiekls.Deliite[1337] wrote:administracija ir....ehh,ko tur daudz runat.

- GUN4A_METINAATAAJS
- Jauniņais
Man netikai kož kājās. Es sevi nevaru noturēt emocijas un man gribās pateikt cik lielam durakam ir jabūt, lai tā izdarītu. Labi es pats papisu adminu un biju uz to gatavs bet tgd es taču kā muļķis nerakstīšu admina apelāciju lai kļūtu krutāks, forumā virs nika būtu uzraksts. Esmu admins un man smuks profils yo.Kichyss wrote:@katana66, un tev tie tupeņi, kas piesakās par administrātoriem kož kājās?
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
katana66 wrote:Es vienīgais esmu dolbajobs un domāju ka boxg lielākā daļa grib dabūt adminu,jo tas ir kruti un katru dienu sikie pidrilas raksta apelācijas, bet serverī vakar vienu čali 2h nodirsu un pēc 2 h man tikai uzlika banu , tur jau banam vajadzēja būt pēc pirmām 5min. Jā un katrs otrais admins pipec.
Un vēl e snezinu ko domā tie lohi kas sampu vispār nav 2 gadus spēlējuši , atnāk un uzreiz jau grib adminu (wut un janekzzz)
Marcha[T] 27.3.2013 22:3:22 W4I[Vendetta] 72h atputies 195.13.194.173

*un 45min nav 2h
Nākamreiz centies man atgādināt, lai uzlieku tev permanent ban, ja pats būšu piemirsis. Piedod , es cenšos aktīvi uzturēties serverī, bet šad tad gadās noiet nost no PC, tāpēc palieku afk, es tiešām ļoti pārdzīvoju, ka ātrāk neuzliku tev banu, piedosi? ;(
- GUN4A_METINAATAAJS
- Jauniņais
Man tak pilnīgi vienalga par to banu , samps ir vieta kur ieiet padirsties ar kādu un viss.
- Deliite[1337]
- euro
A ko tad tu cepies? nejau par tevi iet runa bet kTsTrusis_[b] wrote:Chosen[Vendetta] wrote:Vecīt Gumybear, wl ir stabili, aktīvi adminstrātori, kuri var teikt spēlē katru dienu. Jēga tāda, lai tādi kretīni kā tu, būtu mazāk šajā serverī.Trusis_[b] wrote:Liekat man vārnu, bet pateikšu faktu.
+ Jūs reizi mūža varat pamatot, kadēļ jūs neuzticaties, uzrakstīt pāris burtus nekad nav grūti.
Ierunajās, nabags.
Vecīt, tu pats esi izsmiekls.Maize[1337] wrote:BoxG ir...ko tur leiki saņemt banu. Un par adminiem vienmēr ir pieteikušies tādi, kuri nespēlē, bet kTs jau patiešām ir izsmiekls.Deliite[1337] wrote:administracija ir....ehh,ko tur daudz runat.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Mana-mana
Var jau būt. Nav plānos pārdzīvot par internetu. Lai nu kā kTs agrāk bija normāls, tagad pec tā, ka viņš reizi mēnesī raksta admiuna pieteikumu, labi zinot kas notieku un kapēc nav admins, gan nav aizdomas par sakarību. Iespējams vienkāršs interneta trollis.Trusis_[b] wrote:Chosen[Vendetta] wrote:Vecīt Gumybear, wl ir stabili, aktīvi adminstrātori, kuri var teikt spēlē katru dienu. Jēga tāda, lai tādi kretīni kā tu, būtu mazāk šajā serverī.Trusis_[b] wrote:Liekat man vārnu, bet pateikšu faktu.
Ierunajās, nabags.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- bobiksv6k[1337]
- euro
ANARHIJA!!
PUPUS VISIEM!!
PUPUS VISIEM!!

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
Tikai ne Tev 

-
- Jauniņais
hippo par adminu pls
OMG, tu esi galīgi atpalicis. ;OOOkatana66 wrote:Es vienīgais esmu dolbajobs un domāju ka boxg lielākā daļa grib dabūt adminu,jo tas ir kruti un katru dienu sikie pidrilas raksta apelācijas, bet serverī vakar vienu čali 2h nodirsu un pēc 2 h man tikai uzlika banu , tur jau banam vajadzēja būt pēc pirmām 5min. Jā un katrs otrais admins pipec.
Un vēl e snezinu ko domā tie lohi kas sampu vispār nav 2 gadus spēlējuši , atnāk un uzreiz jau grib adminu (wut un janekzzz)
Tev tik grūti apskatīties, kad esmu reģistrējies?

- Deliite[1337]
- euro
es ari gribu adminu