Piedodiet, atvainojiet, zinu kad šeit nedrīkstu rakstīt, bet man ir baigais paziņojums par šo memberu iekš servera, par viņu uzvedību!
Tātad nu es sākšu..
Viņš no sākuma ienāca serverī ar niku Andris, viņš redzēja spēlētāju [AoD]Baltais, viņš izgāja no serveri viņš ienāca iekšā ar AoD tagu, viņš izpriecājas AoD klana bāzē, bet admini viņu nekikoja arī jau nebija pārliecināti par to vai viņš ir klanā vai nau, un arī Baltais neko neteica, tad nu viņš pectam izgāja pats.. Ienāca ar _WTF_Dracon un es izkikoju 2 reizes ar šo niku, pectam ienāca ar manu klanu ar niku Dracon_Stuffs, es izkikoju, kautvai gribēju ban, bet nu tas tā, pectam ienāca ar [AG]_Dracon, viņš nepasēja apskatīties vai ir bāze vai nē, jo es viņu izkikoju ar šo [AG]_Dracon niku kādas 7 reizes un nevienu reizi viņš nepaspēja apstīties vai ir bāze vai nē, tad nu man neveicās man SA:MP uzmeta crash, kautvai jau biju uzņēmis 2 screens ar viņu klanu maiņu, bet tad kā jau minēju uzmeta crash un kad nācu atpakaļ SEC bija man izpalīdzējis un viņu nobanoja, tagad viņa Bana apelācija ir redzama iekš šo sadaļu!

Paldies par uzmanību, cerams šo izlasīsiet un jums noderēja!
Ar cieņu TheFly_Stuffs