Beztēma #4
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #4
Ko tad skolas tur var neievērot? Ja jau esi atnācis uz skolu pat -30 grādos tad arī tur sēdi un tevi prom nedzīs.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Jā, tikai mācīties liksneCu wrote:Ko tad skolas tur var neievērot? Ja jau esi atnācis uz skolu pat -30 grādos tad arī tur sēdi un tevi prom nedzīs.

▲▲▲
Vo sāksim ar to ka nelika neattaisnotas stundas...
Nu vismaz tā bija manā gadījumā.
Mums skolā bija pretēji, mūs no skolas nelaida laukā x'D , "ļoti" ciešama skolotāja vaktēja durvis...-30 grādos tad arī tur sēdi un tevi prom nedzīs.
nu, ja. Atpalikušos un neizglītotos ārā nelaiž, pirms nav apguvuši vielu.[NWA]SEC wrote:Vo sāksim ar to ka nelika neattaisnotas stundas...Mums skolā bija pretēji, mūs no skolas nelaida laukā x'D , "ļoti" ciešama skolotāja vaktēja durvis...-30 grādos tad arī tur sēdi un tevi prom nedzīs.
SEC LOX
- Deliite[1337]
- euro
amish? 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Deliite[1337]
- euro

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
neCu wrote:Kas jūs no -20 uz skolu neejat? Vai tomēr uz bērnudārzu?Ja gaisa temperatūra sasniedz mīnus 25 grādus, tad 1.līdz 12. klašu skolēni var neapmeklēt izglītības iestādes, liecina Izglītības un zinātnes ministrijas informācija par izglītības procesa organizāciju īpašos apstākļos.
Eh priekš manīm no -20 var neiet, bet ja nopietni skolotāja teica ja -20 tad var neiet uz skolu.
Me Gusta.
es drīkstu skolu neapmeklēt sākot no -25 grādiem,bet piektdien (-23) un šodien (-21) es uz skolu negāju. skolā gopīšos ka bija -26 

- =D equals three
- Rakstnieks
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Mums ar augsts , bet ne tik traki.Nepavisam negribas uz skolu iet , bet uz konsūltāciju rakstīt Ķīmijas kontroldarbu arī negribas. 

- Deliite[1337]
- euro