Tagad ar baigi zibeņo un gāž.

Moderator: Moderatori
Gan komunisms, gan demokrātija sūkā.Evol[O] wrote:Nē.Pēc taviem vārdiem varētu spriest,ka slavini komunismu,kas tā arī ir.
Vairāk tiešām nav variantu?Evol[O] wrote:Kāds nevar ieteikt mobīlo,bez visiem šitiem,galvenais-zvani,sms un modinātājs.Pašlaik sēžu uz LG Chocolate,bet esmu gatavs atkratīties no tā mēsla kaut tūlīt.Tātad-saucam visvisādos modeļus-vairāk gan no Nokia vai SE.Nu teiksim-līdz 20 latiem.Ar to vajadzētu pietikt.
Hihibobiks[1337] wrote:Ir vēl kāds, kurš lieto Last FM? Tikko uzbūvēju accountu.
Varat pameklēt - papinrapijs.
btw.. Vēl esmu newfags un neko tur nesaprotu.
Kādi mazvērtības kompleksi?Varu nopirkt,tikai jautāju tiem,kam ir bijusi jelkāda saskarsme ar manis minētajiem modeļiem,vai citiem manu iespēju robežā.Hustler_Believable wrote:Tak visiem ir pilnigi pajat, mekle pats ja nesi akls..
Nevis kraaj postus chakarejot visus ar lieto ko palubomu nespej nopirkt.
Nu ja jums zibeno un gaazh tad man spiid sauliite un nekāda vaina, nu lab vairs nspiid, bet nav apmācies!Izsitejs.[n4] wrote:Man mājās pašlaik 31 grāds, ārā bail skatīties.
Tagad ar baigi zibeņo un gāž.![]()
Man te arī laiks ļoti labs tik saule norietējusi, bet karstums nemazinās :[Woody[FTW] wrote:Nu ja jums zibeno un gaazh tad man spiid sauliite un nekāda vaina, nu lab vairs nspiid, bet nav apmācies!Izsitejs.[n4] wrote:Man mājās pašlaik 31 grāds, ārā bail skatīties.
Tagad ar baigi zibeņo un gāž.![]()