Ko mums pret frančiem bija taupīt. Mēs tur pat uz 80% negrūdām. Tāpat mūsējie nebija noguruši ne spēlē pret Franciju, ne Krieviju. Vienkārši kautkādi apstulbuši. Krievi liek mums nojaust: "Nu, veči, aiziet rādiet, ko mākat, mēs atļaujam!" A ko mēs? Tākā duraki metam tik garām. Vēl sodi... Rēdliham iespējas, bet nevienu neizmanto. Kautkāds murgs.
Vienīgais - Mēs vispār tiekam uz 1/4 finālu?
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
vajadzeja karsumam izspelet savu "kroņa triku" iebortejot kadu un salauzhot tam zhokli 10 vietas,tad mes butu vinnejushi! tagad jacer vien uz to ka asv sametis sveicei pilnus vartu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
tas jau delj tevi ņubār!
tu teici ka mes zaudesim,redz ari zaudejam - tikai tavu vardu delj!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.