Viss bija ideāli , toties žēl kad TITNS iekš derby 3vs1 ( es) jo Angers un Escalade bija izkrituši jau , bet tas bija jautri turos uz puņķiem bet uzbraucu augsā , un ceru uz nākamo tournament kas būs bez šīm kļūdām (kļūdu nau)
tas ir tad kad tev neienāk ienākumi , to var novērst /sstats bet to pat Porgantz kas man blakus sēdēja teica ka izmantoji flip , bet es ar Angeru varējam domājams nogāst vienu TITNS!
Pasākums vienkārši lielisks. Uz otro daļu vienīgi bija ilgi jāgaida/jānīkst. Manuprāt, galvenais bija auto izvēle (izņemot 4. posmu), braukšanas spējas vajadzēja minimāli, galvenais bija zināt trasi. Cik skatos, Stailers ir uzņēmis ļoti labus skrīnus (pieņemu, ar camera hacku).
Pasāciens tiešām izdevies.
1. kārta - ļōti viegli bija tikt nākamajā kārtā. Vajadzēja tikai brauc caur laukiem.
2. kārta - tur gan bija baigais čakars. Laikapstākļu maiņa vienkārši roxzzz, brauc, brauc - pēkšņi parādas sarkanas debesis, balta zeme un līst lietus. PUBLISKS FUJ ESCALADE PAR LIFTU LIKŠANU TRASES VIDŪ! Pirmajā reizē man šis lifts traucēja, tad Escalade izkikoja (paldies adminam, kurš to izdarīja), tad braucu otro reizi - bija daudz feilu, bet rezultāts pārsteidzoši labs.
3. kārta - [TITNS] ownz. Komandas darbs rox.
4. kārta - ;dd Kamēr MusTarD`s ar Raulu tur savā starpā piserējās, izrāvos, un tā arī nofinišēju.
Kopumā tikāms pasāciens, kā jau teicu. Protams, kā jau vienmēr, daži labi indivīdi traucēja.
Gaidu 2. daļu x)