.::WWE - boxg fanu Klubs::.
Moderator: Moderatori
Re: .::WWE - boxg fanu Klubs::.
Lūdzu, Moderatoriem, un Adminiem, vairāk skatīties, šo topicu! sup'am vajag wārnu, jo te noteikumi, ir RAKSTīT tikkai par vrestlingu !!! Kas būs, ka te sāks likt driftu un citus video?? Fail sup !!!

私は誓う、私は正義だ!可能であれば、私を殺す!
- Sherlock[S16]
- Censoņa
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
tāds teātris. nav ko vairāk teikt. Saprotu , varbūīt kādam patīk , bet točna ne man.

- bobiksv6k[1337]
- euro
ja vrestlers uzies uz kāda hokejista, piemēram Masaļsķa, vai Krosbija, tad diezin-vai tas hokeja spēlētājs dzīvs paliks

Ja hokejists pietēlotu tikpat, cik tas vrestlers, tad būtu tā, kā tu saki.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kane- kā tu vispār vari, kko tādu skatīties?
Tas, kautkāds Sū** galīgi garām
C' mon, te ir jāpspriež WWE. nevis anti-faniem jākrāj postus, tad jau visi foruma lietotāji, šeit var uzrakstīt, : nepatīk, nepatīk u.t.t ! Nepatīk, lūdzu, neej uz šejieni, neposto
Tas, kautkāds Sū** galīgi garām

C' mon, te ir jāpspriež WWE. nevis anti-faniem jākrāj postus, tad jau visi foruma lietotāji, šeit var uzrakstīt, : nepatīk, nepatīk u.t.t ! Nepatīk, lūdzu, neej uz šejieni, neposto

私は誓う、私は正義だ!可能であれば、私を殺す!
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
šādas replikas, manuprāt izsaka tikai moderatori,un nafig tu, te visus biedē projām no tava topika ,ja nevienam neinteresē tas tavs resligns ? ej uz kādu reslingu forumu tu arī lielies ar savu geji skumu.
Mhm, atkarīgs kādu paņēmienu Tu vēlies taisīt, piem Randy Orton RKO uztaisīt ir viegli... Pats esmu brālim baseinā taisijis, un viņš man ar taisijis, tāda norm sajūtabobiks[1337] wrote:Es labāk aizeju uz teātri... Nu, bļāviens, kā kaut kam tādam var ticēt? Wow... Viņi taisa trikus. Tas ir šovs. Tāpēc arī tos trikus taisa. Reālajā dzīvē, kamēr čalīts sagatavotos/taisītu to triku, tikmēr otrs viņu jau sen būtu sasitis. Tāpēc arī tā ir tēlošana.

- Hustler_WinChester
- CMF
A Johns Cena savu entrancs dziesmu pats taisijis?
p.s. Kāds arī pats savus paņēmienus ar domā?
p.s. Kāds arī pats savus paņēmienus ar domā?

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.