Marta labākais administrators.
Moderator: Moderatori
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Re: Marta labākais administrators.
Par briesmoni,ir aktīvs,izpalīdzīgs un savu pienākumu,pilda labi!

GET REKT
-
- Jauniņais
Par Briesmoni!!! Aktīvs,ļoti daudz palīdz ja, ir kautkas nesaprotams,personiski mani viņš nostādīja kārtīgi uz kājām.
- [BB]Pakito[TITNS]
- Rakstnieks
Amish +/- aktivs 

- Z_K[Vendetta]
- Censoņa
Ja varētu, es balsotu par diviem - ervuhu un indigo, bet tā kā var tikai par vienu, balsoju par indigo (kā nekā varāk kontakta ar viņu bijis)

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Bija grūti izvēlēties, jo pagaidām man acīs ir iekrituši divi admini par kuriem balsot, jo vienmēr ieejot serverī viņus var redzēt, kaut vai AFK...
Balsošu par mūsu maperi, Ervuhu. Kaut gan viņš ir atgriezies, un atkal ticis pie ACC, var redzēt, ka viņš, nezinu kā lai pasaka, audzis.
Ja jūs esat pie pilna saprāta, tad varbūt sapratīsies, kā tas ir domāts. Vairāk par to varētu zināt tie spēlētāji, kuri spēlē vēljoprojām no tiek laikiem, kad Ervuha spēlēja šeit...
Balsošu par mūsu maperi, Ervuhu. Kaut gan viņš ir atgriezies, un atkal ticis pie ACC, var redzēt, ka viņš, nezinu kā lai pasaka, audzis.
Ja jūs esat pie pilna saprāta, tad varbūt sapratīsies, kā tas ir domāts. Vairāk par to varētu zināt tie spēlētāji, kuri spēlē vēljoprojām no tiek laikiem, kad Ervuha spēlēja šeit...

- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Šoreiz balsošu par ervuhu, jo ir aktīvs, labs un izpalīdzīgs admins. Labi pilda savu pienākumu.

- Grindz[Vendetta]
- Servera admins
Balsoju par ervuhu, jo viņš kā admins no manas puses skatoties pilda pienākumu kā vajag. Kā arī ir aktīvs, sakarīgs admins, kas uzklausa arī dažreiz cita cilvēka bēdu.
P.S Nesaku, ka citi admini nepilda savu pienākumu, tieši pretēji, visi pilda tā kā viņi var.
P.S Nesaku, ka citi admini nepilda savu pienākumu, tieši pretēji, visi pilda tā kā viņi var.
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
Viennozīmīgi ervuha. Aktīvs, pilda savu pienākumu labi. Viss ko vajag izcilam adminam.

- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Mana balss aiziet par Ami6, jo viņš ir baigas četrialis.
Neuzskatu, ka ervuham jāatrodas šajā sarakstā, jo viņsm ir pārāk liels lvl, tas ir tas pats, ka ja būtu Gibox vai citi 5 lvl admini. Bet tās ir tikai manas domas.
Neuzskatu, ka ervuham jāatrodas šajā sarakstā, jo viņsm ir pārāk liels lvl, tas ir tas pats, ka ja būtu Gibox vai citi 5 lvl admini. Bet tās ir tikai manas domas.

Par bobiku, kādēļ? Izskatīju šodien sūdzību forumu, izskatās ka daudziem patīk pārmest bobikam, bet par spīti tam, viņš savus pienākumus pilda labi, izskatās aktīvs, kā arī ar galvu protams draudzējas. (kļūdīties mums visiem gadās, tas mūs padara cilvēciskus)

- Tveice[ARD]
- Jauniņais
Es balsoju par INDIGO jo vins ir labs admins
INDIGO in da house (rock)
Esmu BoxG community'ā no 2009.gada 9.aprīļa.
- Thunder[1337]
- Rakstnieks
Amish, sakarīgs, izpalīdzīgs.

Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
Nobalsoju par Briesmoni ! Divās dienās vienīgais admins kurš palīdzēja. : ))