Beztēma #3
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #3
Nē, dark side ir ļoti labs variants, tur var dabūt svaigus kūkijus, bet pie good side svaigus zirdziņus (trojas zirdziņus) x)
Protams, es jau nesaku ka galīgi jāatbrīvojas no windas or smth, pašam ir abi divi, gan vistiņa (good side) spēlēm, photoshop, smth un slackware (dark side) daudzām citām lietām, piemēram sērfošanai pa nedrošām lapām un zināšanu papildināšanai, galvenokārt otrais variants, tomēr priecē, ka slackware manai vistai ātruma ziņā ieliek pamatīgo kloķi.
Protams, es jau nesaku ka galīgi jāatbrīvojas no windas or smth, pašam ir abi divi, gan vistiņa (good side) spēlēm, photoshop, smth un slackware (dark side) daudzām citām lietām, piemēram sērfošanai pa nedrošām lapām un zināšanu papildināšanai, galvenokārt otrais variants, tomēr priecē, ka slackware manai vistai ātruma ziņā ieliek pamatīgo kloķi.

-
- Nelabojams spameris
;/ jauns avatarz
edit: sad, jāpielabo čut
edit: sad, jāpielabo čut
kas tad tas par jautājumu?janciz[LDS] wrote:ja nav noslēpums, tad ko tu pie kompja dari?

Nu ja tu spēles nespēlē, tad tu noteikti dari kko citu, varbūt mini kādu interesantu piemēru arī citiem, kam spēles ir bišk zajiba*i.

Nū tagad pa dienu pārsvarā sanāk mācīties/iet ārā.. Ar felli arī pa pilsētu paārdīties. Tagad ja spēlēju tad tikai vakaros un pēdējā laikā LFS, SAMP tikai no vakardienas spēlēju atkal. Tad vēl ar tehniku ņemos, šo to restaurēju..

mjā, tev gan interesanta dzīve.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
man liekas,ka vinam tur ir drukas kluda, vish laikam domaja velli
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Bet kas tad ir vellis?Zankis wrote:man liekas,ka vinam tur ir drukas kluda, vish laikam domaja velli

-
- Nelabojams spameris
gudrajiem aiz muguras dirseejiem.
https://www.youtube.com/watch?v=G02REH7Y_cI
00:50-01:03
piem. tadiem kaa necu
https://www.youtube.com/watch?v=G02REH7Y_cI
00:50-01:03
piem. tadiem kaa necu

čau jannka, tu būt kruc.

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
Sen neesmu skypē gājis, tāpēc, ceru ka mani nesitīs, ja es to pēdējo rindiņu paprasīšu paskaidrot.

Kādu pēdējo? x]
War does not determine who is right - only who is left. -Bertrand Russell
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris