Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #6

Post by [AoD]Janeqz »

Uhh. Algebra nē, nekad, nepatīk skaitļi, un kad viss jārēķina un kas tik vēl nē.
Ģeometrija, ir labāk, taču tikvaitā nepatīk.
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Ģeometrija, vairāk piesaista ņemšanās ar vizuālo.
Alģebrā vislabāk patīk vienādojumu sistēmas ar grafikiem, iespējams tapēc, ka viegli. Ieskaitē 10 norāvu.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Epix edit

Post by Lyricist »

Ģeometrija, vieglākas tēmas, tagad mums ir par Sīnusiem, Kosīnusiem, Tangetiem un Kotangetiem.
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

No kuras klases tādus māca?
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Hmm, trigonometrija nu jā tā arī kādreiz bija mana mīļāka tēma, gan 9.kl, gan 10.kl funkcijas grafiki + fizikā, bet tas viss man jau ir garām, pagaidām man matemātikā māca domāt. Nu un tas ir pats galvenais, loģiski uzdevumi, kas attīsta domāšanu.
Edit: nu godīgi sakot man vienalga vai algerbra vai ģeometrija, bet laikam algebra tuvāka.
Last edited by Kri on 18 Jan 2011, 23:19, edited 1 time in total.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

No kuras klases tādus māca?
9. Klasē iesāk, Vidusskolā turpina, Trigonometrija ir par Taisnleņķa trijstūra šauro leņķu attiecībām, ja esmu diezgan precīzs.
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Oho, jau 2800 posts, varu dot vienu ieteikumu postu krājājiem.
Nepievēršot uzmanību postu skaitam un speciāli viņus nekrājot, tas straujāk palielinās. Pats tikko 100% pārliecinājos.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nu gadās, man būtībā tā postu krāšana īpaši neinteresē, galu galā es te esmu lai komunicētos ar citiem, nevis lai krātu kaut kādus postus.

P.S. Man pašam jau Pustūkstots, tā ir, ka nepievērš uzmanību postu skaitam labu laiku. :D
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

Es ar ilgu laiku nebiju skatijies uz to postu skaitu.a tagad paskatos ,un izraadas ,ka ir jau 1012 :D
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Ģeometrija labāka par algebru ,tajā algebrā pagaidām ir sarežgītas kvadratsaknes ar daļām :D

Kurš no abiem māc priekšmetiem jums labāk patīk ?
Algebra. Ģeometrijā tur zīmēt un domāt, un visas tās formulas no galvas iemācīties un katru pielietot kaut kur citur. Riebjas. Algebra ir viegla. Skaitļi un tikai ciparot.. Kaut gan tur arī ir visādas formulas, bet tās imho vieglāk iegaumēt.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
wut
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by wut »

Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

WG ar Giboxu skripto jaunos līmeņus, viņam Lvl 22 ir tīri testa pēc, vairāk gan par to neko nestāstīšu, gan vēlāk uzzināsiet, kas tur būs.
Image
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

pašam tagad iet algebra uz atkārtošanu, tagad ir kvadrātfunkciju nevienādības, domāju tur izgrābt labu atzīmi, bet ģeometrija, no way, nekad vairāk par 6 neesmu dabūjis ģeometrijā :/
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Ģeometrija ir vienkāršāka manuprāt, Algebrā mums tagad vienādoju atrisināšanas, grafika, ievietošanas un saskaitīšanas metodes.
Image
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by NIGGASARECOOL211 »

Smilee*
jajaja, es no life oh goood nooo. Ja es būtu nolaifers, man būtu brilles, patiktu matemātika , nebūtu draudzene , staigādu trījsturānās apenēs 99999h sēdētu samp. A es to daru ? nēeeeee ! so fuck off nolaifer.
Te tu smagi kļūdies par brilēm,jo cik zinu BWS,Becim,Z_K un man ir brilles un mēs neesam no liferi.Man ļoti patīk Algebra,bet ne Ģeometrija,esmu no lifers?Nē neesmu.Man nav draudzenes ,bet ir daudz labu draugu.Šaubos vaiēkāda ir trīsstūrainas apenes + kur nu vēl 99999h nosēdēt sa-mp.
Viens ieteikus tev Smilee* :). Nerunā lieki un nedzesē muti/pirkstus,ja nezini ko tu saki/raksti.
nu lūdzu palasi zemāk. es tobrīd runāju tikai par shiftu. un ,jā par brilēm ņemu vārdus atpakaļ. :)
Image

Image

Image
Locked