Beztēma #3

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

neCu
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: Beztēma #3

Post by neCu »

Bez šī jau iztikt nevarēji, ne?
ZiiL
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by ZiiL »

jā, tagad kārta spamot Secam un jannkam..
Image
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
neCu
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by neCu »

Diskusija, nav tas pats kas spams.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

MaR4a wrote:Tas butu iesakuma darbs kamēr tur normāli iefiltrētos , tad jau būtu normālāk , un labāk jau ir būt neka bezdarbniekam kas loderē apkārt
yeah, noteikti, brauc uz savām ārzemēm strādāt, atbrauksi atpakaļ uz Latviju, negribēsi te strādāt, jo liksies, ka maz pelna. :/

un un es domāju, ka pat apkopējs ar 9 klašu izglītību nevar kļūt. Varbūt arī kļūdos.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Cookie[O] wrote:Kad bija jums kašķis ar Dzin4egu, to nevarēja pa PM nokārtot? ;/
Piedod, bet tur vispār nebija nekas tuvs šim + viens šedervs kā Ziil visu laiku līda starpā.
+ Ja neievēroji reali tur aizgāja tikai ar 2 postiem starp mums diviem, a šiem kādi 4-6 + es endomāju ka kādam arī intresēja viņu sarunas, ja iepriekš kkādam Ziil ļoti intresēja.
neCu
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by neCu »

SEC, beztēma ir domāta tādiem postiem ka jannkas? Vai arī lai aizsāktu kādu diskusiju?
AzeD[ADT]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by AzeD[ADT] »

Emm, kas tu nesaproti, ka ja ar vienalga kko diskutē, jeb strīdas jannka, vai sec, tad tas ir normāli un tam tā ir jābūt, bet ja kāds cits grib pačatot, šamējos draud banot, pa tiem gan vienalga, kuri katru rītu uzraksta Čav, vai kā tie, kas raksta, ka iekaroja kādu lapu, vai arī kkad pasen, kad faustam vienīgajam nobesija un viņš pārtrauca to bezjēdzīgo spamošanu, kas gāja apmēram tā, PēterīC: "Uh, jūs te gan spamojuši", jānīC: "vovo, es ar", ķristapiņš: "nē čaļi es vairāk." nu pret to cilvēkiem nebija tik lielas pretenzijas kā pret to, ka kāds runā vismaz par kkādu tēmu, nav noslēpums ka te ir arī cilvēki ar knapi virs desmit gadiem un varbūt viņiem ir izdevīgi palasīt par to, kas viņus sagaida nākotnē un kā būtu labāk jārīkojas, lai nu kā, mans uzskats - bērnudārzs, sākumskola, pamatskola, tehnikums (profesionālā vidējā), koledža (profesionālā augstākā).
Image
ScaR[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by ScaR[Vendetta] »

janciz[LDS] wrote:Emm, kas tu nesaproti, ka ja ar vienalga kko diskutē, jeb strīdas jannka, vai sec, tad tas ir normāli un tam tā ir jābūt, bet ja kāds cits grib pačatot, šamējos draud banot.
Sim es tev varu pilniba piekrist!
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Kur tiek draudēts banot? Sāksim ar to.
Bet šādas sarunas kā klikšķis te nu ir vienkārši tizlas, par šo nu uz 100% varēja runāt pa pm, ja vel aizņem saruna 2 lapas.

Es īsti neesmu redzējis momentu kad īsti ir jāiejaucas vai jāwarno ar strīdiem, ja es pieņemsim ievērojis limtu, ja cilvēks ir tik traģiski apdauzījis galvu, lai nesaprastu.
Tad jau janci mēs varam vilkt kā dažās klana sadaļās ka vnk cilvēks cenšas izcelties peč iespējas vairāk tizlumā.

+ tad jau arī tā diskusija gcn bija tīri normāla, no warn no ban.
Last edited by Kichyss on 14 Sep 2009, 19:09, edited 1 time in total.
ritmanis
Censoņa
Censoņa

Post by ritmanis »

Itkā tas jau sen nebija zināms. Jo vienmēr taču ir adminiem taisnība, taču kad viņiem liek pretī prātīgus argumentus sāk lidot vārnas. Šis pat nav spams bet tīrākā diskusija.. Anyway, adminu visatļautība. Un tur nekā jauna nav.
Image
ScaR[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by ScaR[Vendetta] »

[NWA]SEC wrote:Kur tiek draudēts banot?
[NWA]jannka wrote:more spam about this shit will be ban :)
Roll
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Roll »

Pilnīgi pikrītu ScaR !!!!!
SEC un jannka vienmēr pa citiem darbiem saka ''sux'' u.t.t.
Bet kad pasaka ka kāds no vinju darbiem sux tad saceļ tād traci un vēl nowārno :/
Last edited by Roll on 14 Sep 2009, 19:31, edited 1 time in total.
qt[adt]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by qt[adt] »

Roll4ik, gatavojies, tevi nobanos. ;/

Edit : Dibenz ļot labz. x]
War does not determine who is right - only who is left. -Bertrand Russell
ZiiL
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by ZiiL »

ŅĒT !
Ko jūs apceļat jannku? Viņš ir kruc un beidzat vinū aiztīkt :[[[[ Hahhz, no smiekliem gandrīz nomiru rakstot šo :]]]]
Image
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
AzeD[ADT]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by AzeD[ADT] »

[NWA]SEC wrote:Kur tiek draudēts banot? Sāksim ar to.
Bet šādas sarunas kā klikšķis te nu ir vienkārši tizlas, par šo nu uz 100% varēja runāt pa pm, ja vel aizņem saruna 2 lapas.
Un tā diskusija bija tizla tāpēc ka... viņa neatbilda tēmai? Nu c'mon, tā vismaz bij diskusija un ja kāds sagribēs palasīt beztēmu varēs redzēt arī kko citu, kas nav ne youtube viģiki, ne "čav, kā iet", "spam rox", vai arī kā tēmas pirmais posts.. bet tur vismaz ir kkas, tā teikt "iz dzīves", es nesaku ka tas ir tāds vienīgais, bet ja kkas tāds notiek, kā jau mums tas pierādījās šajā diskusijā, kurā bija neCu, tiek draudēts ar ban.
[NWA]SEC wrote:Es īsti neesmu redzējis momentu kad īsti ir jāiejaucas vai jāwarno ar strīdiem, ja es pieņemsim ievērojis limtu, ja cilvēks ir tik traģiski apdauzījis galvu, lai nesaprastu.
ORLY? Jūtu ka jannkas piemērs kļūs leģendārs, tāpat kā woodoo bans iekš sex pa skype..
[NWA]SEC wrote:+ tad jau arī tā diskusija gcn bija tīri normāla, no warn no ban.
Ja tu neredzi atšķirību, nu tad piedod, tu bija ne tikai quatro posti, bet bija arī tā, ka viens cilvēks saspamo veselu lapu. Un atšķirība ir arī tajā, ka te runāja par to, kā nodrošināt sev labāku nākotni, tur: "jōo, man +viens posts", "hāhā atkal viens posts" utt.
Image
Locked