Varat stāstīt cik gribat, bet es nekad nelabošos, jo man nav simpātiju pret jums, atšķirībā no jums.
Es tik nesaprotu, ja jau jūs te spējīgi strīdēties, tad kapēc esat tik bezspēcīgi uzrakstīt sūdzību?
+ Par jannku neatbildu, neesmu tak viņa advokāts.
Pilnīgi pikrītu ScaR !!!!!
SEC un jannka vienmēr pa citiem darbiem saka ''sux'' u.t.t.
Bet kad pasaka ka kāds no vinju darbiem sux tad saceļ tād traci un vēl nowārno
Ne reizi neesmu veidojis traci vai arī warnos ka manus darbus brāķē. Epic failure.
Nu janci kur es teicu ka neatbilda? Un kapēc gan jūs to nespējāt skaidri un gaiši aprunāt skype, ja bijāt boxg skype čatā un gcn čatā? + Jūs tikai pārstājāt sarunāties kad nismo ierunājās. Tad jau aizsākšu sarunas te ar "cau, kā iet?", kkāds kretīns atbild "labi, ejam sa-mp", "nē, negribu", kretīns atbild "nu davaj", "negribu, mans iet cs spēlēt" u.t.t. , tā būs tik pat tizla saruna kā tava ar o4d, jo nevienu neintresē. + ja te ir maz pilngadīgo.
Nu tas woodo vispār ir neattīstīts cilvēks, visu apliecināja forumā pēc kā jau var secināt ka godam pelnījis banu skype, ja viņš izplata savus homo.
Ja tu neredzi atšķirību, nu tad piedod, tu bija ne tikai quatro posti, bet bija arī tā, ka viens cilvēks saspamo veselu lapu.
Un to pašu tu ar o4d nepanāci? 2 lapas peispamojāt, katrs pa 1 lapai jau iznāk. Un tā saruna bija ļoti līdzīga tavam mīļotajam woodoo.
Raudat tik tālāk, jo neredzu ka kko panāktu.