Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
- Chuby[777]
- Rakstnieks
Re: Beztēma #6
kā viens sāka likt zvaigznītes visiem vajadzēja. Kā viens sāka likt kkādas bumbiņ bushes tā visiem vajadzēja interesant gan vaine? 

Stranger: Hi I am 15 year old girl from Israel. I'm looking for 15 year old girl who loves Justin Bieber and I will add it to my Facebook:)
ārprāts ,bebru piemin katrā teikumā
ārprāts ,bebru piemin katrā teikumā

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
- Chuby[777]
- Rakstnieks
- [NWA]Dumper
- Bembists
- bobiksv6k[1337]
- euro
Ko tur ākstīties.. Belarusu un miers.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Nelabojams spameris
a man sausās brokastis un krāsainais metāls
))
EDIT:
vai kāds no jums gudrīšiem ir spējīgs pateikt, kādā grafikā ir taisīta šī bilde? ^^

EDIT:
vai kāds no jums gudrīšiem ir spējīgs pateikt, kādā grafikā ir taisīta šī bilde? ^^

kas pa grafiku ? formāts,krāsu profils ?

Last edited by Shift on 23 Jan 2011, 21:49, edited 1 time in total.
-
- Nelabojams spameris
tu lasīt māki? es tur ne pieminēju kaut kādus krāsu profilus vai ko tādu, es jautāju, kādā grafikā šis attēls ir uztaisīts ;d
ja tu mācētu izmantot māti google.lv, tad tu tādu jaut. neuzdotu, tāpat arī
ja tu mācētu izmantot māti google.lv, tad tu tādu jaut. neuzdotu, tāpat arī
+beidz krāt postus, blah, blah, blah, tulīt dzirdēšu, ka tu to nedari un vēl sazin ko, bet lasot tavus postus, izskatās savādāk.kas ir purgens ?
- Deliite[1337]
- euro
jannka:
atbraucu vakara pie majam,un nolieku - aizeju lidz majam.... majas netieku ;( nu ok iesu gulet masina! iedarbinu motoru,uzsildu salonu un sedekljus un gulju! un ta no 22 vakara ik pa kadam 2h iesledzu un uzsildu masinu! ap kkadiem 7-8 rita beidzas bendzins,bet nu masina silts - ok pie kajas,gulesu talak,jo majas iet nevaru! unn 8:52 kads izsauca mentus ka masina kup. un 9 menti stav pie masinas,bet vinji nezinaja ka es ieksha gulju! es no pedeja blikshkja pamodos,piecelju galvu,skatos psc iet dumi! izkapju tads miegains ara un skatos ka daudz dumu.... es tads uu wtf,kas notika,menti kliedz tev masina deg,masina deg! tad viens no mentiem tads blje vinsh masinu nozadzis,sak mani lauzt nost un vilkt uz mentu masinu,es kliedzu tipa man kurtka stav tehniska pase,tie atlaizh valja,un es aizskrienu pec jakas,un pec dazham min jau ugunsdzeseji atbrauca un saka dzest!
ugunsdzeseji teica ka issavienojums!
atbildu jannkam un parejiem!Deliit, ko ta tu tādu dariji, ka nokūpēja?
atbraucu vakara pie majam,un nolieku - aizeju lidz majam.... majas netieku ;( nu ok iesu gulet masina! iedarbinu motoru,uzsildu salonu un sedekljus un gulju! un ta no 22 vakara ik pa kadam 2h iesledzu un uzsildu masinu! ap kkadiem 7-8 rita beidzas bendzins,bet nu masina silts - ok pie kajas,gulesu talak,jo majas iet nevaru! unn 8:52 kads izsauca mentus ka masina kup. un 9 menti stav pie masinas,bet vinji nezinaja ka es ieksha gulju! es no pedeja blikshkja pamodos,piecelju galvu,skatos psc iet dumi! izkapju tads miegains ara un skatos ka daudz dumu.... es tads uu wtf,kas notika,menti kliedz tev masina deg,masina deg! tad viens no mentiem tads blje vinsh masinu nozadzis,sak mani lauzt nost un vilkt uz mentu masinu,es kliedzu tipa man kurtka stav tehniska pase,tie atlaizh valja,un es aizskrienu pec jakas,un pec dazham min jau ugunsdzeseji atbrauca un saka dzest!
ugunsdzeseji teica ka issavienojums!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
- Hustler_WinChester
- CMF
nu cik es zinu melbaltu arī sauc par grafisko stilu, bet ja tas ir domāts kā kkas cits tad nezinu

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.