Beztēma #6

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Re: Beztēma #6

Post by ervuha[BoxG] »

Deliit, man žēl tevis. :(
▲▲▲
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu tagad no 70-200ls :( japardod lietie,un ziemas riepas,varbut kka sagrabinasu kapeikas remontam! bet ja ne,tad tikai uz pavasari/vasaru masina bus gatava!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Nu ko, tauta, kā kopējais komplekts tagad? Jauns avatars un jauns signature.
Paldies Jannkam un Winchesteram par šī komplekta izveidi.
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

lab, jūs nerubijat fišku, vektorgrafika.
photoshop = rastra grafika = kubiki :D

deliit, dranķīgi, vot šitādi izgājieni no mašīnas puses riktīgi sucks, izklausās tā, ka tev vispār ir bijis iesmērēts audi ar defektu, kurš ir bijis noslēpts uz kādu laiku
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Man riktīgi cepī tas avatars, neko pielikt, neko atņemt. ;)
▲▲▲
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

masina bija laba stavokli,es no sava pazistama nopirku,vinsh ar to masinu braukaja pus gadu bez problemam,un vot ka manas rokas,ta 10 dienu laika PSC!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Eh, par to vektorgrafiku es zināju, nu bet jau par vēlu. Nu draugs ir aizrāvies ar Coreal Draw programmu, un stāsta man visādus knifiņus.
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

es jau pats ceru, ka pirmajā dienā pēc tiesību dabūšanas, neielikšu stabā savu (doh) :D)

bet par to audi, sux big time, gandrīz nevar būt dranķīgāka sajūta, kad esi nopircis ko jaunu un tas pēkšņi pirmajā vai otrajā nedēļā saplīst, rage.

edit:
coreldraw big crap, srsly.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Ja proti darboties, tad varbūt nav, jo cik zinu var ļoti precīzi visādas detaļas vajadzīgajos izmēros uztaisīt u.c. Ja, vien cilvēkam ir nepieciešamība pēc šīs progas tad tā viņam neliksies sūdīga, bet mums parastajiem,to nevajag, tāpēc arī mēs to neizprotam.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

bet nu es ari nemetisu plinti krumos,domaju uz vasaru sataisit :) tomer aparats baigi labais "bija",bet cerams ka "bus" arii :DD
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Labāk sataisi , notirgo un nopērc mašīnu , ar kuru labāk iesākt braukt , jeb kādu no krīzmobiļiem a.k.a golfiem . :(|
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Jā, golfs ir īsts krīzmobīlis. Pats es arī nepacietību gaidu to brīdi, kad varēšu sev nopirkt savu pirmo auto, esmu jau noskatījis daudz maz, kas tas varētu būt, lai arī kādu pirmo auto man piedāvātu, bet es tomēr paliktu pie Saab 9-5. (cool)
▲▲▲
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

ervuha[BoxG] wrote:Kvatra ne vienmēr ir AUDI. ;) Tas ir tikai savādāks apzīmejums vecajam labajam 4x4.
Loti interesanti, cik man zinams , nevienaj citaj auto Markaj nenak tads apzimejums ka Quattro tikai Audi,parejiem parsvara ir 4x4 vai four wheel Drive.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Kā jau teicu, tas ir tikai savādāks apzīmējums vecajam labajam 4x4. Ja tu uz ielas ieraudzīsi Volvo S60 vai VW Passat B5 ar "all wheel drive" un teiksi, ka viņam ir 4x4 tu nebūsi kļūdījies, nē, bet respektīvi viņam vien tur tā pati quattra stāvēs iekšā. Parasti 4x4 apzīmēju dod džipiem un apvidus klases automobīļiem. Es personīgi tur baigo atšķirību nesaskatu, nezinu kā tu.
▲▲▲
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

lab, jūs nerubijat fišku, vektorgrafika.
photoshop = rastra grafika = kubiki :D

deliit, dranķīgi, vot šitādi izgājieni no mašīnas puses riktīgi sucks, izklausās tā, ka tev vispār ir bijis iesmērēts audi ar defektu, kurš ir bijis noslēpts uz kādu laiku
Man arī tā liekas, ka tam autiņam jau bija defekts. Ja viņš saka, ka paziņa brauca bez problēmām, tad defekts droši vien bija pravotkā, tajā daļā, kuru viņš neizmantoja. Kaut vai tie paši apsildāmie sēdekļi, kā ilgāk pasildīji, tur kur bija defekts sāka kūpēt vadi un izkusa izolācija un vēl pilnam komplektam saskārās ar kādu citu vadu.
Image
Locked