Bonnie jau tagat viss pie vienas vietas. Viņš tagat tēlos stulbeni, jo viņam garīgais, nez kāpēc ir galīgā pakaļā un viņš šādi uzvedīsies, kamēr nedabūs ko vēlās... Tikai ko viņš vēlās?
+
Vienam pazīstamam ir A4. Kad šis sēž pie stūres, tad nu aizmugurē var tikai sīko sēdeklītī apsēdināt. Bet, ja vajag tad tur arī var satilpt 5 cilvēki, no kuriem pie stūres garš cilvēks, aizmugurē garš un vēl pa vidu garš cilvēks. Ir pieredze. Bija tā saspiesti, bet tomēr satilpām.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Ai nu sāciet tagad ,kā klauni apmēram 17 izlieniet no Wv Beetle un tad runājat par šaurumu .
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Dumper : Vo, vo. Man ar 2.5 kopā sver pāri 2 tonnām.
Ja piecīša motoru iebāstu kaut kamā vieglā, tad varētu sanākt lidmašīna.
Lidmašīna gluži ne, bet iet jau labi. Piecīšiem, ja runa iet par bendzīnieku, parasti nāk motori 24 vārstīgie, ar 2.5 uz 190 kamieļiem, saucamā plītiņa, iekš e30 nāca 12 vārstīgais 2.5 ar 170 lopiem (tādi nāk arī e34). Daudzi liek iekš e30 tos 24 vārstīgos, parasti maina no kautkādiem 1.8 motoriem. Iet labi. E30 pašmasa 1100kg.
runajot un salidzinot Golf 2 ar audi A4 tad nu es labak izvelos audi A4,jo vai tad golfam ir adas sedekli? sedekglu apsidle? elektriskie sedeklji? glazisu turetajs? elektriskie logi spogulji,un vel daudz,daudz ekstru.....
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Atvaino, tev tās visas ekstras vajag? Atvaino, labi, golfam nav tur elektriskie logi. Toties golfam ir labs dizains, viņš ir ekonomisks, radio ir, auto iet, aizmugurē ir diezgan ietilpīgi, lūkas golfiem arī ir, tikai tas, ka tev slinkums attaisīt pašam nevis piespiest kaut kādu podziņu uz durvīm.. Golfam ir viss vajadzīgais lai cilvēks diezgan ērti varētu nokļūt no punkta A līdz B, pie tam, tas pats 1.8 GTI MK2 Golfs izspiež savus 200km/h, ja tev tiešām vajag kaut ko ātru...
Last edited by Lyricist on 25 Jan 2011, 00:41, edited 1 time in total.