Ja tev liekas ka tas ir omfg fckin awsome ftw,tad lūdzu-apskaties Šeit <- Spiest virsū
Tiešām traks čalis,nebrīnos kāpēc viņš iekļuva Eiropas progresīvākajā MTB detaļu ražotāja komandā
Vienu lapu atpakaļ tur salīdzināja mtb lēcienu ar sniegadēļa lēcienu. Man arī ir ko pateikt. ;p
Vienu un to pašu attālumu vasarā ar ričuku džeki lēca pa džampu, kurš bija zemāks nekā ziemā, kad tie paši ar dēli lēca.
Tā kā ar ričuku vispār vieglāk ir lēkāt. ;p
Un jā... Pagalma džampi pusmetru augstumā nav aršana. Un pusotru metru aizlekt ir vieglāk par vieglu. ;p
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
Ja tev liekas ka tas ir omfg fckin awsome ftw,tad lūdzu-apskaties Šeit <- Spiest virsū
Tiešām traks čalis,nebrīnos kāpēc viņš iekļuva Eiropas progresīvākajā MTB detaļu ražotāja komandā
Bet man tas neliekas awesome, un nesapratu kur tu izrāvi tādu citātu lbablabla leciens utt.
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color] ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
Kāds bija vēl Laba Daba Festivālā? Baigi labais, starpcitu...Iepazinos ar čaļiem, visi domā ka man ir vismaz 25, un pasēdējām pie kartona krēsliem un galda un iedzērām alu. Super atmosfēra, vienkārši...
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.