Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Beztēma #6
Nu jā, ik sevišķi golfam. Citām mašīnām kā piem Honda Accord mazliet izlīdušas ir ok.
Pats labākais ir līdz ar arkām: http://streetdesigntuning.ro/online/com ... f771a7.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/7398/65746nu0.jpg
Pats labākais ir līdz ar arkām: http://streetdesigntuning.ro/online/com ... f771a7.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/7398/65746nu0.jpg

- bobiksv6k[1337]
- euro
Pēc manām domām, tās riepas izskatās kā šprotes bundžā. Viņām vienkārši nav gaisa. :s
Nu, protams, tā jau gaumes lieta. Ja cilvēkam vispār nepatīk mašīnas sakrāmēšana ar papildus plastmasu un citiem mēsliem, tad jau arī nepatiks tādas riepas.
jEdit:
A no VW man šitais patīk.
http://clunkbucket.com/wp-content/galle ... lia-07.jpg
Nu, protams, tā jau gaumes lieta. Ja cilvēkam vispār nepatīk mašīnas sakrāmēšana ar papildus plastmasu un citiem mēsliem, tad jau arī nepatiks tādas riepas.
jEdit:
A no VW man šitais patīk.
http://clunkbucket.com/wp-content/galle ... lia-07.jpg

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Es arī apakšā video norādiju, ka man šķiet ka pie tā Golfa ir strādāts, starp citu, es nevienā momentā neteicu ka Golfs saliek BMW kā mazu nieku, viss ko es teicu, ka esmu redzējis personīgi dzīvē, kā ar Golf MK2 GTI 1.8 L, kurš šobrīd atrodas konservu kārbas stāvoklī, tiek salikts M3 e36 BMW, galu galā, es saprotu ka forumā ir daudz cilvēku kam patīk BMW, jo tam ir izteikts dizains un ātrums, bet tomēr, BMW un Golfi abi ir Vācu ražojumi, tāpēc nemaz tik atšķirīgi viņi nav.Tur kur tas golfs saliek bmw. Viņš jau izrāvās starta posmā, beigas mēs neredzējām. Var jau uztīnēt golfiņu un palaist pret default bmw un teikt "tu redz, golfi liek nost tos bembjus viens un div".
Īsti te neko nevar spriest, jo arī nav zināms kādā tehniskā stāvoklī ir katrs auto.

- [NWA]Dumper
- Bembists
- bobiksv6k[1337]
- euro
Nu es neteiktu, ka BMW ir biezo mašīna. BMW ir Ballīte Motor Wagen jeb jauniešu wagen.
Edit: Riteņi mani iespaido dīvaini. Man nepatīk BMX, bet es rakstu BMW vietā BMX. :S
Edit: Riteņi mani iespaido dīvaini. Man nepatīk BMX, bet es rakstu BMW vietā BMX. :S

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Tātad atvaino, kas tev liek domāt ka BMW ir biezo mašīna, tieši fakts ka BMW patērē daudz benzīna vai fakts ka ar BMW parasti braukā cilvēki kuriem smadzenes ne īpaši strādā? Labi, tagad BMW ir itkā dārgs un luksusa klases auto, bet atvaino, tajos laikos, starp BMW M3 un Golf MK1/MK2 atšķirības lielas nebija..

- [NWA]Dumper
- Bembists
Runa neiet par pagaidu situāciju. Paskaties vismaz 10 gadus atpakaļ, visi priekšnieki braukāja ar BMW, paskaties vācu filmas, tur arī visi priekšnieki/bosi braukā ar bmw.
Volkswagen pareizi tulkojot ir cilvēku/tautas auto. BMW ir Bavarian Motor Works!
Volkswagen pareizi tulkojot ir cilvēku/tautas auto. BMW ir Bavarian Motor Works!

Atvaino, bet arī labi pārtikuši cilvēki parasti braukāja tajos laikos ar Golf Cabriolet, jo arī Golf Cabriolet nebija slikta mašīna, tajos laikos tā visnotaļ bija superīga, arī ne no tām lētākajām mašīnām.

Piekrītu BWS, ne vienmēr tās krutākās mašīnas, kā dažs labs teica, ir bagātniekiem, bet arī parasti cilvēki ar tādām braukā. Jā, es esmu pats redzējis, kā turīgi, labā darbā iekārtojušies cilvēki braukā ar parastiem opeļiem.

-
- Nelabojams spameris
lolz, mašīnas tik aktuālas palikušas, kā lapas spamojas pa šito tēm 
vismaz ir ko palasīt.

vismaz ir ko palasīt.
- Deliite[1337]
- euro
ok,perkat drosi masinas kas vecakas par 93 gadu! aizdzit vinjas ir tik viegli ka es pat nesaprotu jegu slegt durvis ciet,vai vispar nemt atslegas no aizdedzes ara! JEBKURU masinu! Golfus,Bembjus,Mazdas utt var aizdzit ar minuss skruvgriezi! Audi ir drusku sarezhgitak,bet ari nav nekas neiespejams!
TAPEC es nepirku vecu masinu! vareju nemt kkadu Audi 80/90 bet tur ta pati problema! viegli aizdzit,bet vot audi a4 gan ir drusku savadak! zinu pats no savas pieredzes!
TAPEC es nepirku vecu masinu! vareju nemt kkadu Audi 80/90 bet tur ta pati problema! viegli aizdzit,bet vot audi a4 gan ir drusku savadak! zinu pats no savas pieredzes!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Es pat neko nesaku par izplatību. Es runāju par tautas stereotipiem. Protams tie stereotipi nav uz 100%, tas ir lielākoties. Bmw ir mašīna, kurā ir 101 ekstra, parastam lauciniekam tas ir vajadzīgs? Protam, ka nē.
Nu nez, nez. Par to aizdzīšānu, piektajam bembim, ja nemaldos no kaut kāda 90 gada, lai viņa darbotos ir vajadzīga speciāla metāla sakausējuma atslēga. Piem, ja tu uztaisi dublikātu, tu varēsi atslēgt tikai durvis.
Vēl manam pazņam bija 89 gada 190 mersis. Tam signalenē bija kaut kāda fīča, pirms tu viņu neizslēdz, dzinējs ir nobloķēts (elektroniski).
Nu nez, nez. Par to aizdzīšānu, piektajam bembim, ja nemaldos no kaut kāda 90 gada, lai viņa darbotos ir vajadzīga speciāla metāla sakausējuma atslēga. Piem, ja tu uztaisi dublikātu, tu varēsi atslēgt tikai durvis.
Vēl manam pazņam bija 89 gada 190 mersis. Tam signalenē bija kaut kāda fīča, pirms tu viņu neizslēdz, dzinējs ir nobloķēts (elektroniski).

- bobiksv6k[1337]
- euro
Dumper, nepiemini laukus un BMW. Laukos ar bembi čist nav ko darīt.
Edit:
Par to mersi... Nevajadzīga fīča. Zinot tehniku, tā niķojas un var sanākt baigie mēsli.
Edit:
Par to mersi... Nevajadzīga fīča. Zinot tehniku, tā niķojas un var sanākt baigie mēsli.

/b/oxG
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Varbūt šajā forumā ir tik gudri cilvēki un man paskaidros kapēc esmu ''pok3''.Tas ir slikti kad lidinos ar spārīti un pašaudos pa labi ,pa kreisi?Nesaprotu kapēc viņi mani sauc par zvēriņu no multenes. 

BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta