Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #6
neiet runa ar kadu atlsegu tu pielaid,bet no ta ka tu pielaid! vajag nolauzt paneli,tur ir tads ka "barabnchiks" kuram pa vidu ir tada ka skruve "-" izskata,tur visu izjaucot,pachakarejot ~5 min tiec pie visa klat,un laid klat masinu! ja kads Vaciets uzlicis kkadu uber krutu stures bloku,tad tas jalauzh nost,bet ja stock tad pagriezot tu "skruviti" masina pielec un tu brauc prom!
mana favorit masina vsp bija E30,bet kad es pats uzduros tam kaa,ta masina dzenas prom,tad es sapratu ka masina super,bet ar stock sledzeni,un aizdedzi nav parak interesanti! ja paliek viss stock,tad pie majas diezgan bistami turet - tad vajag garazu vai autostavvietu!
mana favorit masina vsp bija E30,bet kad es pats uzduros tam kaa,ta masina dzenas prom,tad es sapratu ka masina super,bet ar stock sledzeni,un aizdedzi nav parak interesanti! ja paliek viss stock,tad pie majas diezgan bistami turet - tad vajag garazu vai autostavvietu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Delīt kur problēma , sarunā trali , uzvelc mahu ,nomaini aizdedzi un brauc kur gribi , tikai nemūžam nepiereģistrēsi...un ātri aiz restēm tiksi.
Pērkot māšīnu es nepievērstu tik lielu uzmanību zagšanai , jo labāk ir braukt ar normālu mašīnu , nekā ar mēmo lūzni, ko nekad nenozags.
Pērkot māšīnu es nepievērstu tik lielu uzmanību zagšanai , jo labāk ir braukt ar normālu mašīnu , nekā ar mēmo lūzni, ko nekad nenozags.
Last edited by Marcha[T] on 25 Jan 2011, 19:08, edited 1 time in total.
Atvaino, bet te kur es dzīvoju, mums ir gan garāža, gan divi sargsuņi. Labi, pilsētā varbūt kas cits, bet es arī neplānoju ar standarta Golfu braukt, jo man pašam ir iecerēts tā kārtīgi auto savest kārtībā, gan vizuāli, gan braukšanas ziņā, jo nopirkt lietotu auto, tas ir viens, bet paņemt un viņu savest kārtībā tā, ka no viņa iznāk odziņa, tas ir cits.

- [NWA]Dumper
- Bembists
+neiet runa ar kadu atlsegu tu pielaid,bet no ta ka tu pielaid! vajag nolauzt paneli,tur ir tads ka "barabnchiks" kuram pa vidu ir tada ka skruve "-" izskata,tur visu izjaucot,pachakarejot ~5 min tiec pie visa klat,un laid klat masinu! ja kads Vaciets uzlicis kkadu uber krutu stures bloku,tad tas jalauzh nost,bet ja stock tad pagriezot tu "skruviti" masina pielec un tu brauc prom!
Bet tie, kas izveidoja šo atslēgas metāla atpazīšanas sistēmu nebija tik neapdomīgi. Viss slēpjas tajā, ja nav īstā atslēga mašīnas galvenais kompis neieslēdzas, tātad tev nestrādās elektroniskās forsunkas, sūknis, ģenerātors un visa pārējā elektronika. Ja tas būtu zapiņš, kuram elektronika ir gaismas, tad nebūtu problēmu.

- Deliite[1337]
- euro
BWS - es to visu ar labprat butu darijis,ja es nedzivotu pilseta,un butu pasham SAVA garaza,nevis ireta! es loti gribeju panemt kkadu luzdi [e30] un sist gaisa par konfekti,bet man nav patstavigas garazas,uttt! taka man ir slikta slava pilseta,es vispar nevaru turet masinu uz ielas!
Audi es katru vakaru liku cita vieta!
EDIT: nu tad dumper to 525tds ko mes aizdzinat,tad vinjam tochna nebija tadas sistemas!
Audi es katru vakaru liku cita vieta!
EDIT: nu tad dumper to 525tds ko mes aizdzinat,tad vinjam tochna nebija tadas sistemas!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Nu jā, Dēli, mums jau te ir tā, ka privātmājas, privātīpašums un vispārīgi divas personīgās garāžas, instrumenti ar ir, sencītim arī pieredze gar šādām lietām, tā kā man te viss laikam notiksies.

eu, eu, eu - tauta jūs traki ko? Neaizrāvāties biki ko? Laikam tiešām jātaisa īpašs topiks par šo autiņu tēmu, visi tik ļoti aizrāvušies.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Neesmu tik sīki interesējies, ļoti iespējams, ka tas nav standarta aprīkojums vai arī nav visām mašīnām (bmw piektās sērijas).

Neko citu te nevar redzēt ,kā tikai sarunas par mašīnām 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Haha!Dumpar:
Ja tas būtu zapiņš, kuram elektronika ir gaismas, tad nebūtu problēmu.

Shift, muti ciet, man interesanti.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Un tavs posts jau nu ir labāks par šo ''spamu'' par mašīnām, ne, Shift? Priekšzīmīgi, paldies, ka norādiji ar savu +1 CM postu mums, nožēlojamajiem spameriem, ka par Auto šeit ,beztēmā, aizliegts runāt un tavs posts ir 100x interesantāks nekā par auto.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Vo, vo. Tur jau tā lieta, ka viss ir pilns tapēc, ka mums tas interesē.
Labāk jau ka mēs runājam par mašīnām nekā kāds disasters par milicijām vai vēl sazin ko.
Labāk jau ka mēs runājam par mašīnām nekā kāds disasters par milicijām vai vēl sazin ko.

tmx no rīta bija 15 ,a tagad ir 16 ? 

- viewtopic.php?p=123293#123293TmX_4empion wrote:1.Vārds,Niks SA:MP`ā,Vecums: Jānis, FortuneE , 16gadi
- viewtopic.php?p=123239&highlight=#123239TmX_4empion wrote:1.Tavs īstais vārds;Jānis
2.Tavs vecums;15gadi.
Labi, labi, Dumper drukā vien, ja es pārtraukšu tev, tad laikam man nāksies sniega kupenā gulēt.

- [AoD]enternal
- Censoņa
Vot, vot. Nevis katru dienu lasīt kuiņu, ka sampinā tev neatdeva naudu, vai nepieņēma klanā.