Beztēma #7
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Smuki jau ir, vairāk patīk singature. 

Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:

- [NWA]Dumper
- Bembists
Vasarīgs komplekts vasaras beigās. Sigs protams, ka labāks. Varbūt vari iedot stoku. Man viņu nevajag, lai kaut ko te salīdzinātu, bet vnk patīk bildīte.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Hmm...interesanti, kapēc neviens te tik agri nesēž? 
Superīga sajūta vasaras laikā celties 5 no rīta.

Superīga sajūta vasaras laikā celties 5 no rīta.

o.O ko tik agrii, vel ir laiks dusēt! 

Varbūt varat izpalīdzēt!
Tā tad visi, kas klausās club music/dubstep/dance/house/latviešu ballīšu mūziku, es ceru, ka jums mp3 formātā šīs dziesmas ir uz datora un jūs varētu arhivēt tās un atsūtīt uz manu e-pastu:
[email protected]
Paldies jau iepriekš! Tā sanācies, ka mūziku klausos pa youtube vai pa radio, vai pa dažādiem pašizveidotiem playlistiem i-netā.
Tā tad visi, kas klausās club music/dubstep/dance/house/latviešu ballīšu mūziku, es ceru, ka jums mp3 formātā šīs dziesmas ir uz datora un jūs varētu arhivēt tās un atsūtīt uz manu e-pastu:
[email protected]
Paldies jau iepriekš! Tā sanācies, ka mūziku klausos pa youtube vai pa radio, vai pa dažādiem pašizveidotiem playlistiem i-netā.

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Te ir tas brīnums, ka šinī sigā nelietoju gradientus, vai kaut kādus filtrus.[NWA]Dumper wrote:Milk, sigs diezgan vājš. VIspār nesaprotu, kas tāda veida darbos var piesaistīt, kur ir stoks, daži efektiņi un riktīgi pārsātināta krāsa pa virsu. Kā izskatītos, ka kādam darbam uzmestu divus vienādus photo filtrus uz 100% opacity? Tā kā milka signatūrs.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Bet galu galā smile viņš tev smuki sanācis. 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Kri wrote:Varbūt varat izpalīdzēt!
[email protected]
No stress, neizmirsti, ka te Līksnā dzīvo Raimonds un es. Par pašu mūziku neraudi, galvenais aparatūra.
Me Gusta.
[NWA]Dumper wrote:Vasarīgs komplekts vasaras beigās. Sigs protams, ka labāks. Varbūt vari iedot stoku. Man viņu nevajag, lai kaut ko te salīdzinātu, bet vnk patīk bildīte.

- Hustler_Imis
- Rakstnieks
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Viņš tāds ir, un viņš nemainīsies.Imis[FTW] wrote:TEv tiktiešām nav ko darīt, kā tikai sēdēt pie datora un sērfot internetā?

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Uzvelc jaku brauc uz grīzinu ar savu MTB un leita darīta.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Dzīvoju Rīgas rajonā,precīzāk-Ādažos,un tā vienkārši nevar ņemt un braukt.Protams,būtu nauda un kāds davestu uz vilcienu-jā,braucu kaut tagad.[AoD]Chosen wrote:Uzvelc jaku brauc uz grīzinu ar savu MTB un leita darīta.