Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Coltiņam ir 1.3, bet teikšu pa visam godīgi, iekabina visiem meršiem, cik mēs ar brači neesam skrējušies pret kaut kādiem meršiem, kaut kādos 400 metros tīri rij putekļus, bet garajās distancēs ir kā ir, vairāk par 170 ar viņu nav mēģināts spiest, bet var just ka iet vairāk...
Lol?! Tas saucas adrenalīns, man viņa jau pilna pakaļa.
Zinātu kā mēs Līksnā braukājamies ar autiņiem.

Me Gusta.
Kāds nevar iedot linku uz [AoD]Enternal (vai kads viņam tagad niks) profila
-
- Nelabojams spameris
Bet iedomājies šo, ka mēs ar čomiem braukājam ar čoma žiguli a šim 4 pa nakti beidzās benzīns. Tā dabūjām aizstumt līdz DUS, kur nogaidijām 2 h lai dabūtu benzīnu, tad pagāja apmēram stunda līdz kāmēr tikām līdz viņa mājām un noliekot žiguli vietā, tad apmēram stunda, lai aizietu uz mājām, pakaļ somai un pārģērbties un uz skolu, pilnībā negulējis un visu nakti mirt nost...[AoD]Zocs wrote:Lol?! Tas saucas adrenalīns, man viņa jau pilna pakaļa.![]()
Sprinteriem?Coltiņam ir 1.3, bet teikšu pa visam godīgi, iekabina visiem meršiem

Atceros to ka man 2,3l Vito max vareja izspiest tikai 145km/h.
Bet skrienoties ar gandriz jebkuru pec 90ta gada bembi, tu mierigi pakastu.

P.S. Tikko atcerejos par 260to un 240to mersi, tie ir diezgan normala daudzuma (iznemot pirmo, tie ir kadi 5-6 latvija, tris viena servisa ipasniekam Ogre), tie mierigi var izraut lidz 200km/h, taka nezinu par tavu sagrabejuso koltu, kurus gan vins mersus apdzinis. Varbut A-Class?

- Smart[Vendetta]
- Servera admins
Jā, it īpaši ziemā, bet vasarā arī ne sliktāk...[AoD]Zocs: Zinātu, kā mēs Līksnā braukājamies ar autiņiem.

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Kāds nevar iedot linku uz [AoD]Enternal (vai kads viņam tagad niks) profila
profile.php?mode=viewprofile&u=2244 - šito?

Jā to pašu WW
- bobiksv6k[1337]
- euro
Gaisa dzese. 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_WinChester
- CMF
Zaparožecs - Uz celma sēdi pie saknēm turies.

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
-
- Nelabojams spameris
Sagrabējis varētu vienīgi būt tu, jo Koltam, nevienā vietā nav ne ršas nekā, apakša ideāla motors arī, un izlasi kārtīgi, es to par uzrāvienu teicu neviens top speed... Ja godīgi man pie vienas vietas ko tu domā, jo mani koltiņš pilnībā apmierina, nav jāts, nav kur piesieties, priekš manis viņš ir pats ideālsDorifto[eQ] wrote:
Sprinteriem?![]()
Atceros to ka man 2,3l Vito max vareja izspiest tikai 145km/h.
Bet skrienoties ar gandriz jebkuru pec 90ta gada bembi, tu mierigi pakastu.
P.S. Tikko atcerejos par 260to un 240to mersi, tie ir diezgan normala daudzuma (iznemot pirmo, tie ir kadi 5-6 latvija, tris viena servisa ipasniekam Ogre), tie mierigi var izraut lidz 200km/h, taka nezinu par tavu sagrabejuso koltu, kurus gan vins mersus apdzinis. Varbut A-Class?

Man jebkura masina kas ir vecaka par 6 gadiem, liekas ideals variants jashanai. Gaze grida, brauc uz pilnu klapi, bremzes nespiest. Par to ka tev apaksa nav rusas, neticu. Man bijusa klasesbiedra mammai bija kolts, kuru nomainija pret Opel Tigru, del tas rusas vairs nebija drosi. Un ka zinams, Opelji ruse diezgan stipri, ja saproti ko domaju.nav jāts, nav kur piesieties, priekš manis viņš ir pats ideāls
BTW, Alus un kupinata siera sviestmaizes kopa ir debeskigi! Manas brokastis uz visu turpmako muzu.

- Hustler_WinChester
- CMF
Tā ir. Naktīs aizmigt nevar. Var dzirdēt kā opeļi rūsē.Opelji ruse diezgan stipri, ja saproti ko domaju.

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
-
- Nelabojams spameris
Diemžēl Colt nevar pieskaitīt pie opeļiem, jo tas ir mitsubishi, speciāli priekš tevis mēģināšu pie tēva sarunāt bedri, lai nobildētu apakšuDorifto[eQ] wrote:Man jebkura masina kas ir vecaka par 6 gadiem, liekas ideals variants jashanai. Gaze grida, brauc uz pilnu klapi, bremzes nespiest. Par to ka tev apaksa nav rusas, neticu. Man bijusa klasesbiedra mammai bija kolts, kuru nomainija pret Opel Tigru, del tas rusas vairs nebija drosi. Un ka zinams, Opelji ruse diezgan stipri, ja saproti ko domaju.nav jāts, nav kur piesieties, priekš manis viņš ir pats ideāls
BTW, Alus un kupinata siera sviestmaizes kopa ir debeskigi! Manas brokastis uz visu turpmako muzu.