[Vortex]_Sausais
Moderator: Moderatori
Re: [Vortex]_Sausais
njaa par chiitoshanu neatbano
- GOW_SalminS
- Jauniņais
- Reperis_dTb
- Censoņa
-
- Jauniņais
atbilde cilvēkam par ciitiem unban nevar nopirkt
nu jā battery par tevi man ir ko teikt bet nav pierādijumi, tev bija lidošanas hack tu teici ka tev multimad , bet diemžēl man nav pierādijumi.
jā iepriekš kad bija battery serverī tad es ciitoju es uzliku infinite ammo un sāvu ar parasto RPG, un man bija minigun, bet tad kad sec mani nobanoja tad man nebija ciiti,
vai es lūdzu drikstu nopirkt unban???
nu jā battery par tevi man ir ko teikt bet nav pierādijumi, tev bija lidošanas hack tu teici ka tev multimad , bet diemžēl man nav pierādijumi.
jā iepriekš kad bija battery serverī tad es ciitoju es uzliku infinite ammo un sāvu ar parasto RPG, un man bija minigun, bet tad kad sec mani nobanoja tad man nebija ciiti,
vai es lūdzu drikstu nopirkt unban???
Last edited by sausais_[VrTx] on 22 Jul 2008, 14:18, edited 1 time in total.

- GOW_SalminS
- Jauniņais
Nau pieradijumu nau deal.sausais wrote:nu jā battery par tevi man ir ko teikt bet nav pierādijumi, tev bija lidošanas hack tu teici ka tev multimad , bet diemžēl man nav pierādijumi.
jā iepriekš kad bija battery serverī tad es ciitoju es uzliku infinite ammo un sāvu ar parasto RPG, un man bija minigun, bet tad kad sec mani nobanoja tad man nebija ciiti, vai es lūdzu drikstu nopirkt unban???

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks

Last edited by Hustler_Kuzis on 22 Jul 2008, 14:19, edited 1 time in total.

-
- Jauniņais
zinu ka tas tā ir, domāju ka battery sakarīgs cilvēks, tapē atlāvu lai izpriecājas tapē arī parādiju savus vinam.

-
- Jauniņais
dauni izlasi es rakstu ka vinam bija lidosana insh lidoja kā tu vari nesajēgt!Kuzis wrote:Loti divaini ka battery paradija skrinus Tu saki ka vinam ir citi a sakuma kluseji ka kaps:D Nu ko tad battery lietoja? Aim, Wh, Norec vai speedhack