Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Es? tu jau visu uz manīm vaino es kip tevi saucu čītot bet tā nav
tu jau mani sauci un ievilki Ķezā

- bobiksv6k[1337]
- euro

Skype or stfu.
Last edited by bobiksv6k[1337] on 27 Feb 2011, 14:39, edited 1 time in total.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Tādi, kā viņš manā skype kontaktu sarakstā vairs nav vajadzīgi...

lab bloķē man nav vajadzīgi kas zvanās neprtraukti kā id***
- bobiksv6k[1337]
- euro
Style, un kurš mani tai jūsu ļoti jēdzīgajai sarakstei pievienoja un uzreiz izmeta? Nesauc citus par idiotiem, ja neesi par sevi pārliecināts.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Bobik tu vispār muti aiztaisi!bobiks[1337] wrote:Style, un kurš mani tai jūsu ļoti jēdzīgajai sarakstei pievienoja un uzreiz izmeta? Nesauc citus par idiotiem, ja neesi par sevi pārliecināts.

+1 Bobikam, viņš jau neko citu nemāk. Es vismaz zvanu, kad man nav ko darīt un kad gribas kko uzspēlēt, a viņš zvana tikai tad, kad gribas kādu nosaukt par kroplīti....

es tevi ta apsaukāju tu jau Elijahu apsaukāji tā +teici ka viņam valoda raustās[RS]Disaster wrote:+1 Bobikam, viņš jau neko citu nemāk. Es vismaz zvanu, kad man nav ko darīt un kad gribas kko uzspēlēt, a viņš zvana tikai tad, kad gribas kādu nosaukt par kroplīti....

- bobiksv6k[1337]
- euro
Man patīk. Beztēmā jūs te abi diršaties, kā būtu ienaidnieki un gribētu viens otru novākt, bet, kad serverī stulbības jātaisa, tā abi divi reizē un viens otru glābj. lame.

/b/oxG
sry par d postu
bet Bobik tu mūs izprovicēji uz čītošanu teici ka samaksāsi katram pa 25kk tagat nesac atmaskas taisīt

visi kuri domā, ka es Elijahu tiešām nodirsu - jā, tā bija, es teicu, ka viņš rausta valodu, jo kāds BoxG administrātors lika viņam nodot ''pasaki tam sīkajam elijah, ka viņš valodu rausta'' vai kkā tā. 

Ne viens, ne otrs nav labāks, Tu jau nu arī neesi Enģelītis, Disaster, cik reizes neesi pievienojis čatiem, sācis kautkādus bērnišķīgus apvainojumus mest, tad trīs reizes no vietas zvanīt, izmest no sarakstes. Kāds viens, tāds otrs - abi vienādi. Tālākās pretenzijas savā starpā varat nest uz skaipiem, jo diez vai jau nu visiem te gribās lasīt to, kā jūs rakstāt kautkādas glupības, galā pieliekot kautkādu smaidiņu ar vidējo pirkstu..
P.S. Sērīgi redzēt, ka pēdējā laikā BoxG uzradušies piena puikas, kas nemāk rakstīt Latviski.
P.S. Sērīgi redzēt, ka pēdējā laikā BoxG uzradušies piena puikas, kas nemāk rakstīt Latviski.

- Hustler_WinChester
- CMF
Tā vien liekas ka man samp labāk būs nespēlēt
pacentos ar jaunu sigu un avataru

pacentos ar jaunu sigu un avataru

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- PROSTO KRASAVA
- Nelabojams spameris
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris