Ofc, sarkanā labāka, bet tad vēl nedaudz baidījos braukt pa sarkano ;DDHouseboy[O]:"oranžā sux. Sarkanā labāka, ātrāka un aizraujošāka."
Bet, tas jau ir krietnu laiciņu atpakaļ.
Moderator: Moderatori
Ofc, sarkanā labāka, bet tad vēl nedaudz baidījos braukt pa sarkano ;DDHouseboy[O]:"oranžā sux. Sarkanā labāka, ātrāka un aizraujošāka."
ka man patik,ka mani kads mil!No: ErnesToZ
Kam: Deliite
Atbilde saņemta: Ceturtdiena Novembris 18, 2010 15:19
Tēma: Re: You have received a warning
))))) vispar ljoti pamachosha sadalja,pec intereshu funkcijam,parbaudot ka var redzet chiteru ja neesi informets par jauno s0beitu,tad ej dirsa
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Nea, man black ops tik dizi neiet, kauns butu fotografet raundu iznakumusBlack Ops ja?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.