Beztēma #4

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Deliite[1337]
euro
euro

Re: Beztēma #4

Post by Deliite[1337] »

da tur viss kaut ka smird pec sudiem,jo 1 nedelju pirms lidojuma ta lidmasina bija remonta, KRIEVIJAS remont darbnica!

Tur kads mudaks vareja visu sachakaret un uzspiezhot podzinu lidmasina nokristu! vot tak vot!!!
Ja viss diezgan labi sakrit ari ar pashu paregjotaju teikto... Principa es dzirdeju ka kreivi bija izmantojushi kaut kadu ierici kas vnk apstadinaja lidmashinas motorus un izsledza merinstrumentus... cik nu ta patiesiba nezinu bet fakst ir viens lidmashinas vairs nav.. Ja ari vangai pagaidam ir sava taisniba.. un ka ari bija teiks Maiju kalendara paregjojumos ka.1. 980 dienas pirms "pasaules gala" virs pasaules pacelsies melns makonis. tieshi 980 dienas pirms 2012 gada 21 decembra kad tiek paregjots "pasaules gals" izzvirda Islandes vulkans... Talak maiji paregjo ka sakot ar 2012 gadu saksies jauna era un ka cilveki izies cauri " tumshajai istabai" tas varetu nozimet karus u.t.t izsteniba ja godigi vairak petot visus paregjojumus un pashlaik esoshos notikumus pasaule.. arvien varak ticu ka 2012 gada tiesham kas notiks... varbut ne pasaules gals jo vinji ta nesaka bet gan saksies era kura cilvece mainiisies uz muzu.

Nesaskati kaut kadas saistibas? :DD

Es gadus 2 atpakal vienreiz jau pacelu gaisa sho temu,bet tads gudrits ka SEC mani izsmeja,un teica lai eju un roku bunkuru,laikam jau vajadzeja iet un rakt,a to paliek baigi maz lidz tam 3. pasaules karam!!!!!!

Šī slepkavība vedina domāt, sākotnējās izjūtas par analoģiju ar Vladislava Sikorska bojāeju, nav bijušas nejaušas. Polijas medijos jau parādās neapmierinātība ar to, ka Polijas izmeklētājiem jāpārtiek no tā, ko krievu puse viņiem atmet. Izmeklēšana ir krievu rokās un tās gaitā pierādīt tīšas noziedzīgas darbības (vai bezdarbību) būs gandrīz neiespējami.
Izskatās, ka šis Polijas prezidenta bojā eja ir liekama vienā rindā ar "Estonia" katastrofu, māju spridzināšanu Krievijā pirms II Čečenijas kara, NORD-OST un citām, kuras mēs varētu arī nezināt. Raksturīgi, ka Krievijas specdoienesti vairs neņem gūstā un nenodod tiesai Kaukāza separātistu veikto uzbrukumu organizētājus un izpildītājus - viņus vienkārši iznīcina. Tas vedina domāt, ka šie uzbrukumi nebūt nav izplānoti Kaukāza aulos vai kaukāziešu diasporās arzemēs.
Sen pieradits fakts ka krievi dara visu ko grib,gan vinu valstina gan pie mums latvija!!!!

Ehh :(|
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

nekur neatradu nekādu info par tām 980 dienām, padalīsies? :s
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

ehh, :/ tiko pat zinas pateica par to filmetaju!!

Tauta,perciet sali,cukuru,serkocinus un sveces..... lietas kas bus vajadzigas ja saksies karsh!

Ja atradishu to tekstu velreiz iedoshu linku alexi!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[BB]Bonnie[O]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by [BB]Bonnie[O] »

kpc likvidēja oo.lv adreses :/
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

paprasi kaut kur citur to! :(|
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

"we got money, we got money"
and everybody yell now
"ha, ha, WE ARE HEADING TO THE BANK RIGHT NOW"
Anus[G_Unit1337L33t][T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Anus[G_Unit1337L33t][T] »

We're getting arab money!
We're getting arab money!
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

whatevaaa, it's money anywayz
Forgottenz[A]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Forgottenz[A] »

no way, it's my money ;), yea!
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

[SS]FuturE_ - izvāc reklāmu no sig'a, vsmaz man tā liekas, ka tā ir reklāma...

EDIT: Atkal kko iespamošu par MTA, it kā pašlaik serveris strādā un viss k, bet nu nezinam cik ilgi tas turpināsies, tāpēc lielajiem spēlētgribētājiem - nesacerieties baigi daudz... :D
▲▲▲
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Ov yeah, song very good. I want pikačhū.
Me Gusta.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Super (cool)
▲▲▲
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

wooohoo tas bij riktigi labais gabals,es uz klavierem ar shito gribetu iemacities!
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

http://biete.lv/?p=5519
Nu šitādus pasistos vēl pameklēt :D
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Locked