Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Tu tulīt banu norausi par tādiem vārdiem.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Pierādi?Deliite[1337] wrote:a ko man darit ka tev gribas?
nejau es pats uzliku tadu niku,bet foruma administracija,un tas pats ar avatariem utt! tapec te visi gudrie dirseji kas kko pljurkst nezinot ka ir isteniba lai patur savas gudribas pie sevis!

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Gibox[BoxG] wrote:Tu tulīt banu norausi par tādiem vārdiem.
tjipa diktatuura aiiiii!!!! :S
fuuuuuuuuuuuuu

GET REKT
^ Kā savādāk šeit var kārtību uzturēt?
par avatāriem - nevienam nemainiju! par nikiem - paši sākāt
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
trollin. un par mani aizmirsa. ;[ kāds aizmirsa man uzlikt "Foruma Gejs" ;[ mdfcka. 

- Deliite[1337]
- euro
pieradit? es nekada veida to pieradit nevaru jo tas nav reali pieradit ka tas nebiju es jo ja profilam nebutu tadas iespejas ka mainit nicku utt,tad varetu teikt 100% ka tas bija kads no adminiem,jo agrak kad nevareja mainit niku tad to nomainit vareja tikai admini,taka tagad tas ir iespejams tad pieradit to ka tas nebiju es ir tikai ierakstita saruna @ mumble un viss! pareizi aizmirsu,es tak visu laiku meloju!Kri wrote:Pierādi?Deliite[1337] wrote:a ko man darit ka tev gribas?
nejau es pats uzliku tadu niku,bet foruma administracija,un tas pats ar avatariem utt! tapec te visi gudrie dirseji kas kko pljurkst nezinot ka ir isteniba lai patur savas gudribas pie sevis!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Deliite[1337]
- euro
Kri - tev vajadzetu iet stradat par tiesnesi vai vismaz par prokuroru! ar sitadu attieksmi! "nav vaidzigs? griezham nost" "nevari pieradit ka nenozagi to konchu - vainigs' 'vienreiz sameloji - znachit melo visu laiku"
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Nē, Delīt, es mēdzu būt arī laba. Saproti, dzīve ir skarba, tā tevi nežēlo, tāpēc es brīžiem tāda esmu.
Tik tiešām, runājot par mani, ja vienreiz sameloji - von dver, von na*uj!
Un arī, man nepatīk šī nekārtība te forumā, man nepatīk, kad cilvēki lamājas. Tas mani tracina.
Tik tiešām, runājot par mani, ja vienreiz sameloji - von dver, von na*uj!
Un arī, man nepatīk šī nekārtība te forumā, man nepatīk, kad cilvēki lamājas. Tas mani tracina.

- Deliite[1337]
- euro
to ka tu medz but laba pedeja laika vispar nevar kka just! tikai ta ragana uz slotas kata! un dzive nav skarba,ir jamak apiet tas sliktais lai izbauditu to labo!
butu stingraki foruma noteikumi nebutu neviens kas tev kristu uz nerviem!
butu stingraki foruma noteikumi nebutu neviens kas tev kristu uz nerviem!
-
- Nelabojams spameris
varētu vienu dominējošu foruma noteikumu, visus pamuļķus, bez rindas gaidīšanas ban uz 365 dienām, atrisinātu daudz problēmas.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Uz priekšu, dari tā.
tagad šitas ir kkāds latvian gay community ?