Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Kichyss
Servera admins
Servera admins

Re: Beztēma #7

Post by Kichyss »

^ Nu un, man pie kājas, nedomāju ka kādam tas arī interesē.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

bobiks[1337] wrote:Kri, mums arī bija par plazmolīzi pētnieciskais. Viņa teica, ka uzrakstījuši esam sliktāk nekā par katalāzi... Man bija 3 par katalāzi. Par plazmolīzi viņa teica, ka jēgas nav kkādas atzīmes likt. :D
Jums vismaz sakarīga skolotāja, neielika atzīmes. Man bija 5 tajā darbā, bet pārējai klasei zemāk par 3. Nu, kā nekā viņa atļāva pārrakstīt, jo visai klase var teikt nesekmīga. Nu es pildīju vēlreiz to praktisko darbu, bet tad skolotāja pazaudēja darbu. Un, jā tā ir mana problēma. Rudens brīvdienās gāju uz skolu, un kopā ar vēl tur dažiem klasesbiedriem izpildīju vēlreiz, beigās saņemu 9. Un kopš šī laika iemīstu plazmolīzi.
bobik, klau tava skola gadījumā nepiedalās dabas zinātņu un matemātikas kaut kādu tur projektā? Man tādas aizdomas, ka piedalās, jo tev līdzīgus darbus dod kā mums agrāk deva.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Man neinteresē, kādos projektos piedalās. Vienīgais, kas man interesē ir tas, ka tā skola skaitās Valsts ģimnāzija un ķip stāv augstāk par citām skolām. Uz dokumenta man Latvijā būs krutākas iespējas, jo es esmu pabeidzis Valsts ģimnāziju.

Kaut gan man piedrāzt. Es neticu, ka man būs kkādas priekšrocības, ja es iešu uz kkādiem elektrotehniķiem vai hz kas tie par cilvēkiem, kuri labo televizorus un visu pārējo, kas saistās ar elektroniku. Ir jāuzraksta labi eksāmens fizikā un tad gan var sākt kko domāt.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

Jums vismaz sakarīga skolotāja, neielika atzīmes. Man bija 5 tajā darbā, bet pārējai klasei zemāk par 3. Nu, kā nekā viņa atļāva pārrakstīt, jo visai klase var teikt nesekmīga. Nu es pildīju vēlreiz to praktisko darbu, bet tad skolotāja pazaudēja darbu. Un, jā tā ir mana problēma. Rudens brīvdienās gāju uz skolu, un kopā ar vēl tur dažiem klasesbiedriem izpildīju vēlreiz, beigās saņemu 9. Un kopš šī laika iemīstu plazmolīzi.
bobik, klau tava skola gadījumā nepiedalās dabas zinātņu un matemātikas kaut kādu tur projektā? Man tādas aizdomas, ka piedalās, jo tev līdzīgus darbus dod kā mums agrāk deva.
Cmoon, mums tak ari tadu pasu darbu deva, ja nemaldos vini visi strada pec kaut kadas standarta direktivas, kipa visiem vienadi.Vienigi taja darba mes petijam ko citu(ar klasesbiedru atseviski) :D velak vienkarsi norakstijam no meitenem,bet nu ko tik mes tur neredzejam taja mikroskopa.
P.s bobik, manuprat tev uz ta gala profesijam vispar nevajadzetu skatities ;D Just sayin
Last edited by Panty[1337] on 20 Oct 2011, 19:52, edited 1 time in total.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Zin, es arī pabeigšu ģimnāziju, bet nejutīšos krutāka ar to. Vienīgā lieta,par ko ģimnāzijas ir labākas par parastām videnēm ir tā, ka tu iegūsti vairāk zināšanu un vēl pie tam padziļināti. Nu man it kā būtu laiks domāt, jo tagad es vairs nezinu, ko mācīties tālāk. Galva man strādā visās jomās izņemot filoloģiju. Tagad domāju, būtu labāk, man veiktos tikai viens novirziens, būtu vieglāk izvēlēties.

Mācības, mācības, jau zb tās mācības. Šodien tikai ap aptuveni 19.oo pārrados mājās, sakarā ar visādiem projektiem. Stulba paliku, sāku visur piedalīties.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Nu vispār prioritātes no ģimnāzijām kautkādas ir, ja domā turpināt mācīties budžeta grupā, vismaz lai konkurētu. Bet negarantēju ka manā teiktajā ir taisnība.
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Kāda gudrāka galva var pateikt, kādus priekšmetus man vajadzētu padziļinātāk mācīties, lai varētu saistīt tālākos plānus uz datoru pusi?
Me Gusta.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

[AoD]Zocs wrote:Kāda gudrāka galva var pateikt, kādus priekšmetus man vajadzētu padziļinātāk mācīties, lai varētu saistīt tālākos plānus uz datoru pusi?
Ja programmētājs, tad matemātiku. Tieši parametrus visvairāk.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

informātika, matemātika, angļu valoda. Ja nemaldos, tad neko īpaši vairāk nevajag.
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Tevi pazīstot varu apgalvot, ka par programmētāju tu neiesi, tapēc ar matemātiku vari neaizrauties. Kā bobiks teica, informātika(kur vidusskolā neko daudz neiemācīs), angļu valoda un viens no pamatiem fizika. Jo visdrīzāk tu iesi par kādu datortehniķi.
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Ja tikai par datorsistēmu tehniķi, tad vajadzēja jau uzreiz pēc pamatskolas iet, savādāk vidusskola būs laika izmešana. Programmēšanai - jā, augstāko.
Pašlaik par tehniķi arī mācos.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

cik parunaju ar cilvekiem,tad tagad programetaji,utt vsp loti shvaki pieprasiti!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

ir pietiekami pieprasīti, vismaz mana viena drauga draugi, aptuvēni kādi 3 cilvēki mācījās IT (Daugavpils Universitātē) visi nesen pabeidza, uzreiz iekārtojās, strādā un pilnībā ir nostājušies uz savām kājām.

Nav nemaz tik traki. Ja vien tu pārzini valodas un ir galva vairāk neko nevajag.
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

Deliite[1337] wrote:cik parunaju ar cilvekiem,tad tagad programetaji,utt vsp loti shvaki pieprasiti!
nu latvijā protams ka tādus programmētājus nevajag,bet piemēram ja brauksiet uz uk vai us ,menesha alga varētu būt 5 000 $ vai dazhi k £
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Tur, kur ir tādas algas, prasības arī ir augstākas. ;) It kā tur nebūtu pilns ar programmētājiem.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Locked