Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
RaD, man tāds jautājums, neuztver to kā uzbraucienu.
Tu neproti rakstīt?
Tu neproti rakstīt?

- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
Yeā šūre. Neprotu,neprotu. Es tikai spaidu burtiņus. :] Da vienkārši rakstu kā gribu.WTF_Disaster wrote:RaD, man tāds jautājums, neuztver to kā uzbraucienu.
Tu neproti rakstīt?

Blatie burti rox. Blatie burti rox.v Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox. Blatie burti rox.
Blatie burti?
Nedomāju gadījumā ''baltie burti'' ?

Nedomāju gadījumā ''baltie burti'' ?

- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
Tu lo# blw,nejau tu vakar labi piedzēries un tev galva vel nau atgajusi... DO#BIS.!
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Pašam ir kļūda, pareizi būtu ''Nedomāji'' nevis ''Nedomāju''. so u failed nāb.WTF_Disaster wrote:Blatie burti?
Nedomāju gadījumā ''baltie burti'' ?![]()
![]()

Oh, skatos šeit salasījušies nevis parasti bērni, bet Latviešu valodas skolotāji.
Man ir pielūdzēji:

Man ir pielūdzēji:

Me Gusta.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Būtu ielicis bildi pēc čatošanas, bet daudz jāmālē ciet, nu labi, ko es te cenšos apmānīt, visu tur vajadzētu mālēt ciet.
Me Gusta.
šodien atkal gribēju izrādīties, lecot no šūpolēm dīķī. reāli lecu tur, kur draugi teica, ka man līdz kaklam, izrādījās kkur pus metru dziļš. iešūpojies diezko augstu nebiju, augstums varēja būt apmēram divi metri. lecot gribēju lekt uz galviņas, diezko man tas neizdevās, un esmu ļoti apmierināts ar to, ka neizdevās. piezemējoties uz vēdera, protams nedaudz atsitos, bet vēl sāpīgāk bija atsisties ar rokām, kājām, vēderu pret dibenu. ceļgalu noberzu, uz vēdera dažas skrambas, labajai rokai locītava sāp, nedaudz galva sāp. par laimi rokas paglāba no iespējams lauztas sprandas. 

- [NWA]Dumper
- Bembists
Skaties, ja tu tā neapdomīgi turpināsi taisīt pārgalvības šī vasara var izvērsties ļoti traģiska.

Dumper, ganjau, viss ok.
Iespējams jūs vēl sagaidīsiet video, kā es taisu salto, vai arī kā es taisu dubulto salto
Iespējams jūs vēl sagaidīsiet video, kā es taisu salto, vai arī kā es taisu dubulto salto

-
- Nelabojams spameris
-
- Jauniņais
Itkā jau te bija viens kas taisa tos Sigus ..husqvarna wrote:?husqvarna wrote:http://ui19.gamespot.com/1874/halflife2_2.jpg
Vai kāds no šī nevar uztaisīt signature?
http://akonlyrics.net/wp-content/upload ... lyrics.jpg
Vai varbūt no šī avataru?
- [NWA]Dumper
- Bembists