Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Re: Beztēma #6
Iespējams tāpēc, ka vēl iet pamatskolā?
Man jau arī vairs tādu nav, tagad ir atzīmju grāmatiņa, bet par manu uzvedību pagaidām skolā nesūdzas, pagaidām nekādus sūd*s neesmu savārījis.
Man jau arī vairs tādu nav, tagad ir atzīmju grāmatiņa, bet par manu uzvedību pagaidām skolā nesūdzas, pagaidām nekādus sūd*s neesmu savārījis.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Es personīgi visu pierakstu telefonā, bet gada garumā esmu secinājis, ka tomēr izdevīgāk to ir darīt kaut kādā blociņā vai tiešām, vecajā labājā dienasgrāmatā.
▲▲▲
Smile, te pat vidusskolniekiem ir dienasgrāmatas, protams, mazākas izmēros, bet vienalga ir.

- Hustler_WinChester
- CMF
No manīm vienmēr gaida lai es būtu tas varonis kurš apklusinātu klasi kad visi muld un neklausās ne skolotājā i ne vienā kurš aizrāda. Pēdējā reize kad redzēju savu dienasgrāmatu bija 21. februāris. Slinkums visu laiku meklēt. Mājas darbus arī kkādā blociņā pierakstu. Dažreiz pat rīmju kladē gadās

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Runājot par rīmju kladi, neaizmirsti uz nākošo mītu paņemt, Nelietis gan jau gribēs palasīt 

- Deliite[1337]
- euro
maximasklade = dienasgramata/pieraksti/toletespapirs/papirs ko likt mute,sakozhlat,un spljaut pa citiem/vnk saburzit un kadam iemest/karsta vasaras dienā vedeklis/paliknis pelei/"šahufele"/mushu sitamais/spilvens un ta var turpinat vel un vel!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
man vairāk patīk jaunieviestais e-žurnāls mūsu skolā, jo jebkurā laikā varu ieiet e-klasē un paskatīties, kas ir uzdots uz nākošo dienu, jeb arī vienkārši palasīt, ko īsti raksta skolotāji par mani, kā uzvedos utt..

Kas tad tas ir ?Es jūs lūdzu nerakstīt neko banu apelāciju sadaļā ja vien tu neesi servera admins, izbanotais spēlētājs vai liecinieks bana brīdī!!!
Ja kāds tomēr izdomās ierakstīt kādu postu
vārna uz 31 dienu!!!!
viewtopic.php?p=134309&highlight=#134309
- bobiksv6k[1337]
- euro
Izcēlies, jopt.Chosen:
Amerika var teikt tas pats kas Japana , bet Amerika nav tik trakas ka Japana .
Par dienasgrāmatām... Man ir. Īsti pat nesaprotu, kāpēc, jo reāli mājasdarbus es pierakstu reti. Iespējams gadās kkādus KD pierakstīt, bet pēdējā laikā to arī nedaru, jo uz viņiem nemācos. Vēl var šo un to pierakstīt, kas attiecas uz klasi un tā..

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Nelabojams spameris
tik daudz ākstu raksta pieteikumus uz administrātoru serverī, jo cer uz haļavno adminu.
pēc tam brīnās, ka es ierakstu automātisku nē viņu pieteikumā un tad šie raudošām acīm man raksta PM, jo redziet es esmu aizslēdzis viņu bezvērtīgo topiku ar pieteikumu adminam, kur jau ir 100% redzams, ka būs noraidīts.
this post goes to Absolut[n4] and other mamas boy's.
pēc tam brīnās, ka es ierakstu automātisku nē viņu pieteikumā un tad šie raudošām acīm man raksta PM, jo redziet es esmu aizslēdzis viņu bezvērtīgo topiku ar pieteikumu adminam, kur jau ir 100% redzams, ka būs noraidīts.
this post goes to Absolut[n4] and other mamas boy's.
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
janka, izteikti 3 viedokļi un tēma slēgta, pats saproti.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
-
- Nelabojams spameris
Forgoten, izlasi visas tās tēmas, kur es vienkārši aizslēdzu, sapratīsi, kāpēc automatisks noraidīts.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Piemēram, pieteiksies jauns spēlētājs. Vakar reģistrējies. Tur jāgaida simts atbildes, lai pateiktu nē? Tas pats iet uz servera retardiem.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG