Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Saproti, ka šitie "viena tante teica" ir pilnīgi bezvērtīgi bez kāda apstiprinājuma. Tā statistika par 90% ir aplama vismaz uz pusi. Quattro ir salīdzinoši dārgs, lai ar viņu gāztu pa pļavu. Ikdienas braukšanai (lai pārvietotos(80q)) viņš ir lētāks par tavu a6 1.8t, kuram piekare sastāv no alumīnija svirām.
Ā, un jā, es zinu, ka audi80 ir vecs, bet ne tāpēc slikta mašīna. Lai arī ir veca, cena svārstās ap tiem pašiem 1000ls, tā tomēr tāpat ir vērtība. Uzturēšanā lēta, utt.
edit: var skatīties uz jaunākām mašīnām, jā, bet es uzskatu, ka svarīgākas ir izmaksas, nevis tas kā tu parādi savu 'materiālo' stāvokli citiem. Un jo jaunāka mašīna, jo izturība samazinās. tie paši 80b3 ir izturīgāki par 80b4. 80B4 pat rūsēt sāk ātrāk. Bet par a6 un a4 es neko neteikšu, par tiem es neinteresējos, pietiek jau palasīt kā @ dr.lv audi grupā kā mīnusu piemin viņu alumīnija piekari.
Ā, un jā, es zinu, ka audi80 ir vecs, bet ne tāpēc slikta mašīna. Lai arī ir veca, cena svārstās ap tiem pašiem 1000ls, tā tomēr tāpat ir vērtība. Uzturēšanā lēta, utt.
edit: var skatīties uz jaunākām mašīnām, jā, bet es uzskatu, ka svarīgākas ir izmaksas, nevis tas kā tu parādi savu 'materiālo' stāvokli citiem. Un jo jaunāka mašīna, jo izturība samazinās. tie paši 80b3 ir izturīgāki par 80b4. 80B4 pat rūsēt sāk ātrāk. Bet par a6 un a4 es neko neteikšu, par tiem es neinteresējos, pietiek jau palasīt kā @ dr.lv audi grupā kā mīnusu piemin viņu alumīnija piekari.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
atkal, neprecizi. a6 1.8t nav mans bet gan manu sencu! Talak, es tak nedomaju to precizi bet gan ka aptuvenu statistiku, mana uztvere - un es nevienam nesaku ka vina ir 100% svariga...
Piedod, bet es labak piemaksaju 100ls un braucu, ar a4 1.8 nevis, ar 80 audi kas jau ir vesture. jo, mana uztvere ar vecu auto parvietoties, ir dargak ka ar jaunu - stavoklis, motors u.t.t - viss ir novecojusaks. Ja, nedaudz saputrojos - mans apgalvojums laikam tomer no lasita bija versts, uz audi coupe veco bundzu, nezkapec pats saputrojos.... Tapec ja tu saki ka ar jaunam masinam brauc lai zimetos, tu smagi feilo.
Piedod, bet es labak piemaksaju 100ls un braucu, ar a4 1.8 nevis, ar 80 audi kas jau ir vesture. jo, mana uztvere ar vecu auto parvietoties, ir dargak ka ar jaunu - stavoklis, motors u.t.t - viss ir novecojusaks. Ja, nedaudz saputrojos - mans apgalvojums laikam tomer no lasita bija versts, uz audi coupe veco bundzu, nezkapec pats saputrojos.... Tapec ja tu saki ka ar jaunam masinam brauc lai zimetos, tu smagi feilo.

GET REKT
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Ja saki, ka es feiloju, tad no tāda zinātāja, kuru pieminēji painteresējies cik gadā ir jāieliek audi 80q piekarē un cik audi a4 q piekarē. Tas pats ir ar bezquattro.
Par to ziņas jau tika ievāktas, savādāk jau sen a4 q būtu bijis nopirkts.
Motoriem nav ne vainas, mūsu q ir 1.8 motors, kuram jau ir gandrīz 400k km, nu nav viņam nekas mainīts izņemot benzīna sūkņus (ptfu ptfu pftu), kas nepieder pie paša motora.

Motoriem nav ne vainas, mūsu q ir 1.8 motors, kuram jau ir gandrīz 400k km, nu nav viņam nekas mainīts izņemot benzīna sūkņus (ptfu ptfu pftu), kas nepieder pie paša motora.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
kada zinataja ? Tas, ka es laika gaita satieku dazadus, cilvekus ar kuriem par to parunaju nenozime ka man aiz loga ir audi guru lol.
UN, tagad mans gajiens - padoma cik biezi jataisa, apkopes n crap ir 80, un cik a4. (sun) 80 protams, nav slikts auto.. ja , cik atminos 1.8 tai bundzai ir par isu, cik tevs ir stastijis.
UN, tagad mans gajiens - padoma cik biezi jataisa, apkopes n crap ir 80, un cik a4. (sun) 80 protams, nav slikts auto.. ja , cik atminos 1.8 tai bundzai ir par isu, cik tevs ir stastijis.

GET REKT
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Vispār jau nekādas apkopes nav jātaisa, šogad uz skati no galvenajām lietām tika nomainītas bremžu trubas (15ls) un noregulēts lukturu augstums. Reizi 2 gados kādas plaukta bukses. Reizi 2-3 gados amortizatori. 89. gada mašīna. Tas arī viss. Nav jau jājāj mašīna. Nesaprotu, kā jābrauc, lai katru gadu liktu tur simtus iekšā. Un pasaki, ka vecas mašīnas ir dārgas uzturēšanā.
Piekrītu, ka 2.3 būtu labāks variants priekš quattro, bet ar 1.8 arī nav tik slikti, vairāk domāts ziemā un pasavarī, lai no mājas tiktu ārā un lai vispār pārvietotos, nevis, lai izmēģinātu visas quattro iespējas.
edit: piemirsu par gultņiem, gadā kāds jānomaina, bet tas ~12ls.
+ viss tiek veikts pašu rokām, tā kā darba izmaksas ir retos gadījumos.
Piekrītu, ka 2.3 būtu labāks variants priekš quattro, bet ar 1.8 arī nav tik slikti, vairāk domāts ziemā un pasavarī, lai no mājas tiktu ārā un lai vispār pārvietotos, nevis, lai izmēģinātu visas quattro iespējas.
edit: piemirsu par gultņiem, gadā kāds jānomaina, bet tas ~12ls.
+ viss tiek veikts pašu rokām, tā kā darba izmaksas ir retos gadījumos.

- Thunder[1337]
- Rakstnieks
Cik esmu saskāries ar audi 80 un a6, tad audi 80 ir vairāk pieejamas detaļas, nekā a6, jo šrotā to detaļu priekš 80 netrūkst.

Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
tu, salidziniaji divas pavisma atskirigu, gadu/klasu masinas.. piemet vel 2 golfu ne ? tam pa 5ls spaini iet. Un padoma, cik biezi tur jaiegriezas butu. 

GET REKT
- Thunder[1337]
- Rakstnieks
nū, ja prot visu atrast/salikt, tad nemaz tik bieži nav tur jāiegriežas.

Kad ložu lietus uz cilvēkiem līst,
Kad lielākas bailes pārvarēt nākas,
Tur tikai īstā dzīve tev sākas.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Ne tikai ir pieejamas, bet nav arī nekā daudz, kam salūst. Nerunāsim tiešām par nobrauktiem eksemplāriem, kuriem resurss tiešām ir izbeidzies un izbeidzas viss pēc kārtas. Salīdzini komplektācijas - a6 pilns ar elektroniku, kamēr 80tajam(bez pilnās paketes) rupji ņemot elektronika ir tikai šprices vadība.+|-||_||\|c|3|', wrote:Cik esmu saskāries ar audi 80 un a6, tad audi 80 ir vairāk pieejamas detaļas, nekā a6, jo šrotā to detaļu priekš 80 netrūkst.
Labi, tās ir pavisam citas klases, bet es ņēmu no izmaksu puses, ko arī gribēju pierādīt.

- Deliite[1337]
- euro
manam A4Q piekare maksaja 500ls un uz augshu! audi 80q ta maksatu kadus 100ls jauna/restaureta! negribu tagad feilot ar cenam,bet tas tikai ta ka piemers,varbut precizak var atrast cenas A/S foruma,bet nu jaunas masinas ir daudz reiz sliktakas neka tas vecas! gan cenas zinjas,gan vinju uztureshana! cits jautajums paradas par extram! bet kartigam fanatam netraucetu ielikt golf 1 elektriskos logus,spoguljus un kondishuku! jo tas butu gan "like a boss" un letak neka pirkt golf 4
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Ohh, man cepī Beļa gramatika. 

- bobiksv6k[1337]
- euro
c5... Es ļoti ceru, ka tu nerunā par Citroen.Hustler_Believable wrote:taa ir naudas izmesana labak tad meklet, ko svaigaku ka c5, or e39.
Un.. E39.. Ja tu domā par to, kas ir naudas izmešana, labāk BMW vispār nepirkt.
LAbi, esmu BMW heiters, labāk neieved mani sarunās par to.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- bobiksv6k[1337]
- euro
Citroen C5. Ja nezināji, ka tāds pastāv, iepazīsties. btw.. es jau domāju, ka tu galīgi tukšs smadzenēs esi, ja reiz citroenu kādam iesaki. 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
es, zinu ka ka taads ir , tikai man ar c5 asocejas, audi a6... :DDDD nevis taa, padjobka... tadas masinas ka citroen/peugeot/renault es neskatos, laigan bija periods kad likas ka bus janem, atri atmetam ideju sito..
tfu, lai es kadam vispar ieminetos ka ta ir laba masina lol.
tfu, lai es kadam vispar ieminetos ka ta ir laba masina lol.

GET REKT