Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7

Post by Giboxlox »

Gibox[BoxG] wrote:interesanta ziņa no boņa:

Code: Select all

dzintars ir anglija uz 6menesi nebus pie datora
paprasi kura pilseta, mosh es vai belis apciemotu.
SAW, neaizmirsti par matesplati, ta ari.dod 30% performanci, ja darga.

Plus tagad man bail pirkt 1055t, nenobeiksies ka tev?

Baigi smiekligi, noperku ps3 un lietoju tikai 2reiz menesi. Man vins bija TIKAI menesi. Neredzu jegu no vina, man datoru vajag lai var lietot 3ds maxi un IV, tatad 6 core der. (man bija i5 pirms menesha xD)
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

eu, jogijix.

Doma uz intel kramet ?

Es, atkal 16 mochiju uz lv, un tur njemshu, vainu am2 phenom'u, or am3. tatad attiecigi ari plati, un ramu citu... 955 ehh.. Bet nu saubos ka man iznaks. :D

Man tapat, bija ar xbox btw. Bet nu tomer, izvelku vinu sad un tad ara, parukat kko. xd
Image
GET REKT
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SaW »

221340[ADT] wrote: Plus tagad man bail pirkt 1055t, nenobeiksies ka tev?
Es savējo overklokoju, darbināju 24/7 (serverus), utt. Turklāt nopirku viņu ar deffektu (kuru, protams, atklāju krietni vēlāk). Viss ar laiku nobeidzas, bet nu šaubos vai Tev nobeigsies tik ātri cik man.
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Man jau nezeligi gribas i7 2600, bet nah, naudas nav :/

6 dienas vismaz jagaida lidz kad piegadas man sho - amazon.co.uk/shinobee-PC-1333-MEMSeven-DVD-Drive-Geforce/dp/B0046GZ82Y/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1323291208&sr=1-6

Es visu laiku biju domajis par Q6600 un HD5770 vai HD6870, bet tad izdomaju ka prosta sito nopirksu.

Bija iespejams nopirkt ar 6870, bet negribas izmest 100 paundus tagad, ja gribesies, tad velak apgreidosu uz to videni vai liksu vel vienu 460 prieks sli. Un ramu pec pusgada dubultosu, bet ja vares, tad mosh pat uz 16gb palielinat
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

5770 ir labaka karte sava cena. Pats , domaju ari 6870 nemt, bet to velak uz pavasari . x]
Image
GET REKT
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by NIGGASARECOOL211 »

221340[ADT] wrote:
Gibox[BoxG] wrote:interesanta ziņa no boņa:

Code: Select all

dzintars ir anglija uz 6menesi nebus pie datora
paprasi kura pilseta, mosh es vai belis apciemotu.
SAW, neaizmirsti par matesplati, ta ari.dod 30% performanci, ja darga.

Plus tagad man bail pirkt 1055t, nenobeiksies ka tev?

Baigi smiekligi, noperku ps3 un lietoju tikai 2reiz menesi. Man vins bija TIKAI menesi. Neredzu jegu no vina, man datoru vajag lai var lietot 3ds maxi un IV, tatad 6 core der. (man bija i5 pirms menesha xD)
Atkarība, ja tu zini kādas spēles ir jāpērk uz PS3, tad tu viņu nespelētu 2 reizes nedēļa, man no PS store ir nopirktas vismaz 32 spēles un 17 līmenis trofejās.
Personīgi esmu pabeidzis bf 1943, 50 ranks, woo-hoo
Battfield 3 top jau 39 līmenis.
Image

Image

Image
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Es tikai R* speles (visas kas uz ps3) un GT5 nopirku, bet taka RDR jau izgaju uz x360 un mp kkads 10tais lvl un IV uz PC kadas 6reiz iziets..

Un GT5 butu spelejis, bet stures nebija un bija jamacas braukt irl nepareizaja puse.

Pie tam pie drauga IV un MW2 speleju uz kompja, pirmo ar 15fps, bet man bija interesanti taisit modus. Un PS2 parvietot un spelet cita vieta ir ertak, GT4+RE4 ftw

Un man likas ka tu aizgaji no sis komunas?

edit. beli, es 17. uz latviju. brivdienas, ne?
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

jaap, es uz 10 dienam veselam 8)

japarciesh celsh mashina, un tad jau whoop whoop, slepot n ziemassvetki jaizbauda, normala gaisotne nevis, babaju gara. :D
Vel jau ,ar chomiem jaietuse n crap.
Image
GET REKT
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

oneoneoneone!!!!111111 wrote: slepot .

sasmīdināji :D:D:D

Fuck yeah! vakar biju liecinieks tam kā smagais nobrauca 60gadīgu opi (cool)
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

221340[ADT] wrote:Es tikai R* speles (visas kas uz ps3) un GT5 nopirku, bet taka RDR jau izgaju uz x360 un mp kkads 10tais lvl un IV uz PC kadas 6reiz iziets..

Un GT5 butu spelejis, bet stures nebija un bija jamacas braukt irl nepareizaja puse.

Pie tam pie drauga IV un MW2 speleju uz kompja, pirmo ar 15fps, bet man bija interesanti taisit modus. Un PS2 parvietot un spelet cita vieta ir ertak, GT4+RE4 ftw

Un man likas ka tu aizgaji no sis komunas?

edit. beli, es 17. uz latviju. brivdienas, ne?
par aiziešanu, vel bišiņ uzturešos.
Par PS2 - pirms kādiem 2 gadiem vareja no veikala no ladēt takā tadu mazu sūdiņu, kas ļāva uz PS3 spelēt ps2 spelēs, ir dažas sanācis uzspelēt, bet nu problēmas vairāk kā saprašana.
GT5 - C'mon tāda patizla spēle, jo nevienu mašinu nevar pat bišiņ sadauzīt, kad speleju jutos ka need for speed pirmajās daļās.
Ja kādu spēli iesaku uz PS3 tad BF3 vienkarši game of the year, man arī jaunais DLC ir. :)
jancis_12 wrote:
oneoneoneone!!!!111111 wrote: slepot .

sasmīdināji :D:D:D

Fuck yeah! vakar biju liecinieks tam kā smagais nobrauca 60gadīgu opi (cool)
okey, tas bija tizli. (doh)

edit: + šitas pārspēj Modern warfare 3. :DD
Image

Image

Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

tas ko tu iemeti ir bagains mesls, un pilniba nav salidzinams ar CoD. mw3, drizak ar bc2 salidzinat, var. Bet jatdzist bc pasam labak patik... spelet jau var bet dzelzhi neljauj izbaudit. 5rank's driiz eh :D

edit: ja btw, p4f. ir tas pats battlefield 2. Tik nepilnigaks.
Image
GET REKT
NIGGASARECOOL211
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

oneoneoneone!!!!111111 wrote:tas ko tu iemeti ir bagains mesls, un pilniba nav salidzinams ar CoD. mw3, drizak ar bc2 salidzinat, var. Bet jatdzist bc pasam labak patik... spelet jau var bet dzelzhi neljauj izbaudit. 5rank's driiz eh :D

edit: ja btw, p4f. ir tas pats battlefield 2. Tik nepilnigaks.
Bf 2 fucking ļeģenda atceros, kad spelēju.
tajā 2005 piektajā vienkārši grāvējs.
Image

Image

Image
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Yo wtf, ieteikt to bf3 man nav pratigi, jo bf3 ir pilnigs meslojums. Man riebjas tie fake shuteri iznemot cod, jo partijos un kopasanaksanas ta ir vieniga spelejama spele neskaitot fifa. Puse no pazistamajam anglietem (neskaitot koledzas biedrenes) ipasuma tur konsoli ar zombies, t.i. cod 5 vai black cops ar nazi zombies un ar vinam kopa to spelet ir jautri (bridinajums, ja jums nepatik seksigaas un pimpis celjas uz viduvejam meitenem, drosi, brauciet uz angliju un vaciju). Man ir 2 varianti, pirmo un jautro variantu nosaucu un tas ir cod, bet otrs ir realistiskais variants - ARMA 2, un prasibas vairs nav atmazga lai nespeletu armu, jo bf3 aka failed console port ir pagaidam lielakas prasibas spelei bet tas ir tikai lidz arma 3 iznax. A3 vismaz nav ierochi kas izskatas ka plastmasas izstradajumi izdirsti no tumsa cauruma, jeb ierochi visos bf pec bf2 ieskaitot 2142. Man nepatik lenas speles, a to tad speletu inbox lagainos struntus bf3 vieta.

STFU par GT5, ja neproti braukt, nemuldi. IRL driving experience counts in GT5.

Kuram vajag damage? Es esmu nospelejis vairak neka 1500h GT 2;3 un 4 kopuma, un tajos nav ne kripatas no dmg.

beli: es ar lidmasinu un atpakal 29. datuma.
Nesleposu, bet bildesu sniegotas ainavas, houpfali.

Un piever muti par babajiem, es driz beigsu svinet hanukka ar meiteni.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

bf2, nekad nav bijusi sausmiga legenda.. bet sava laika bija diezgan populars.
Es ari esmu aizvadijis, vismaz 1k stundas, GT2, un GT4 kopa... Milakas speles, uz ps/ps2... AA, u ps2 loti daudz mana laika panema Tourist Trophy [ GT, moto versija ]... ;) Vel atceros uz psone, crash speleju daudz, un tarzanu yo.
221340[ADT] wrote:Un piever muti par babajiem, es driz beigsu svinet hanukka ar meiteni.
- NE! Babaji man riebst yo.

btw, hanuka vaitad nebija ebrejiem ? :d Visi ebreji jau nav babaji ;D
Image
GET REKT
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

nu es to vien domaju ka zidus

kas ir babaji tad?

un nekad neesmu spelejis tourist trophy, tikai redzejis. nevareju atrast veikalos.

ja, es perku ps2 speles, bet tikai labakas, ka piemeram rockstar (vcs un manhunt ftw) un polyphony digital.

parejas kachaju, bet gribas dabut istu kopiju black un re4
Image
Locked