-Ko daram?
-Ejam pie manis skatīties BoxG forumu?
-OK!
Moderator: Moderatori
bobik, you made my day.bobiks[1337] wrote:-Man apnika ārā sēdēt.
-Ko daram?
-Ejam pie manis skatīties BoxG forumu?
-OK!
Norēcos kā nekad. Šim ierakstam - zelta statuss.gotmilk wrote:Vari neticēt, bet man neinteresē, jo es zinu, kas ir mīlestība.ervuha[BoxG] wrote:Cilvēki, neticu, ka jums tiešām neinteresē. Progress ir jūtams!
http://mta.boxg.lv/index.php
Netaisos ar ytube downloaderi lejuplādēt.Kvalitāte sūkā ar tiem pašiem 320kbps.Tie jūtūbu lādētāji parasti nokačā ar 160kbps,kaut arī norādīji supermegamax iestatījumus.[LABI]Biceps wrote:Tak izmanto ytube, downloaderi ir tadi kas novelk ar visiem 320bitiem.
Un pieņemsim ka tev ir ūbermegagangstayopsckulabaakujeķ skaņu sistēmu un tu dzirdi izmaiņas....Trimmeris wrote:Netaisos ar ytube downloaderi lejuplādēt.Kvalitāte sūkā ar tiem pašiem 320kbps.Tie jūtūbu lādētāji parasti nokačā ar 160kbps,kaut arī norādīji supermegamax iestatījumus.[LABI]Biceps wrote:Tak izmanto ytube, downloaderi ir tadi kas novelk ar visiem 320bitiem.
Uzrakstīju hhradio forumā,ka meklēju.Tur gan jau kāds atsūtīs.
Ne visiem iet HD materiāls.320kbps materiāls manuprāt ir tikai Full HD materiālā,par Flac nemaz nerunāsim.[LABI]Biceps wrote:Es tik siki nezinu, dalos ar to ko pats esmu parbaudijis - bet vaitad no hd video nebutu janak, ari hd skanai ? Nezinu tapec prasu, jo vevo ir 720p right ?