Moderator: Moderatori
Neesmu teicis, ka AMD ir labāks par Intel.. AMD izvēlos tādēļ, ka vairāk iespēju, var pamatīgi oc'ot un tik ātri nenobeigsies, tādēļ arī liela daļā IT ļautiņi izvēlas AMD.221340[ADT] wrote:Lasit Evol postus, nonacu pie secinajuma:
Evol = Saw, tik identiski tie abi. Muld nez ko par AMD, bet ka jau beliefants teica, Intel ir augsgala, tad talak, programma bez jebkada iemesla ir labaka u.c. Un taja pasa laika piedavajot so visu bez faktiem.
Un Saw domaju sava skype chata, foruma vins ir diezgan kluss. Varbut vins ir Evol?
Parcik jogijix stingri apnemies te vairs nepostot paludz man iekopet soSaW wrote:Neesmu teicis, ka AMD ir labāks par Intel.. AMD izvēlos tādēļ, ka vairāk iespēju, var pamatīgi oc'ot un tik ātri nenobeigsies, tādēļ arī liela daļā IT ļautiņi izvēlas AMD.221340[ADT] wrote:Lasit Evol postus, nonacu pie secinajuma:
Evol = Saw, tik identiski tie abi. Muld nez ko par AMD, bet ka jau beliefants teica, Intel ir augsgala, tad talak, programma bez jebkada iemesla ir labaka u.c. Un taja pasa laika piedavajot so visu bez faktiem.
Un Saw domaju sava skype chata, foruma vins ir diezgan kluss. Varbut vins ir Evol?
Runājot par FX-8150 vs I7 2600k, serverī izskatījies ka pamatīgi aizsvīlies, jo pieminēju, ka jaudas ziņā viņi ir līdzīgi..
Datorspeciālists ierunājās pļe.Ielu slaucītājs,ne datorspeciālists.Hustler_Believs wrote:Ludzu beidz runat par lietam no kuram neko nesaproti.
vienā vārdā - superīgsSkilled[O] wrote:Man ir AMD Athlon II X4 650 3,00ghz...
Kāds tas ir? ;D
Pilnīgi pietiek geimingam.Zinu vienu čali,kas ar tādu pašu proci kapā Skyrim un BF3 uz max iestatījumiem.Skilled[O] wrote:Hmm... Nedaudz nepareizi uzrakstīju, nevis 650, bet man ir 640
8150 ir pirmais īstais astoņkodolnieks.Hustler_Believs wrote:Te nu es iejauksos, palasi x8 review - katrs ta cpu kodols, ir ka dala no nakama kodola.. so pilnigi 100%igi kodoli tie nav!
NS. wrote:Datorspeciālists ierunājās pļe.Ielu slaucītājs,ne datorspeciālists.Hustler_Believs wrote:Ludzu beidz runat par lietam no kuram neko nesaproti.