Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Cool Story bro.
Man tev iedot bildes ar aplocēm un riepu?Labprāt.Rāmis būs nākamnedēļ,takā nelecies puisīt.Un vispār-fig tu te vēl lecies?Tevi piš?
Ikreiz kā es iepostoju,seko kautkāds bulšits no tavas puses,itkā visa pasaule grieztos ap tevi.Ņifiga,baradač.
Man tev iedot bildes ar aplocēm un riepu?Labprāt.Rāmis būs nākamnedēļ,takā nelecies puisīt.Un vispār-fig tu te vēl lecies?Tevi piš?
Ikreiz kā es iepostoju,seko kautkāds bulšits no tavas puses,itkā visa pasaule grieztos ap tevi.Ņifiga,baradač.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Hustler_Believs wrote:Ludzu beidz runat par lietam no kuram neko nesaproti.
Ā, un tu visu saproti? Vaitad pats reizēm nerunā par to, kam paša viedokļa nemaz nav, bet ir tikai "viens teica" vai izlasīju?

Besī vienreiz tā mūždienīgā ecēšanās savā starpā.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
[AoD]Aleksis wrote:Hustler_Believs wrote:Ludzu beidz runat par lietam no kuram neko nesaproti.
Ā, un tu visu saproti? Vaitad pats reizēm nerunā par to, kam paša viedokļa nemaz nav, bet ir tikai "viens teica" vai izlasīju?
Besī vienreiz tā mūždienīgā ecēšanās savā starpā.
Es teicu ka visu saprotu? Tā nu gan nav.
@evol
mani nerausta tavas aploces ramji vai kas, ņem savu riteni un ej pavizinies ārā saule spīd. No manas puses nekas nenak, kamer tev kartejo reizi nebeidzas bans un tu nesac atkal kautko vemt foruma. Butiba konfliktu ar mani tu uzsac vienmer, es tikai atbildu.

GET REKT
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Ko jūs tur cepieties? Slimie interneta puikas... Visi tie benčmārķi ir sūds. Viss, kas mūs interesē ir cena un cenai sekojoša veiktspēja... Un, mērīties, ar to cik nu katram ir nauda šodien skan kaut kā... It īpaši, ja jūsu primārā interese ir spēlīšu dzenāšana.
https://www.youtube.com/watch?v=WLTI2rWAlV4
https://www.youtube.com/watch?v=WLTI2rWAlV4

- bobiksv6k[1337]
- euro
Tikko iedomājos par Evol vs Believable un salīdzināju ar sevi. Es tak pats visiem sastāstīju, ka ižu pirkšu līdz 2012. gadam, pēc tam - janvāra pirmās 2 nedēļas.... Es vēl neesmu nopircis un vairs arī nesolu nekādus laikus, jo man ienākumi nav pilnīgi nekādi. Tas riebjas.
Davai, pārdodat man ejošu iž Rīgas rajonā, lai varu ar piegādi visu izlīst cauri ar 80 Ls. Yep, nereāli!
Davai, pārdodat man ejošu iž Rīgas rajonā, lai varu ar piegādi visu izlīst cauri ar 80 Ls. Yep, nereāli!

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Ja sakasisi vismaz 100 ls varu apjautaties moska, laukos kadam ir.bobiks[1337] wrote:Tikko iedomājos par Evol vs Believable un salīdzināju ar sevi. Es tak pats visiem sastāstīju, ka ižu pirkšu līdz 2012. gadam, pēc tam - janvāra pirmās 2 nedēļas.... Es vēl neesmu nopircis un vairs arī nesolu nekādus laikus, jo man ienākumi nav pilnīgi nekādi. Tas riebjas.

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tu viņu vari pats no sevis nopirkt un dīķī ielaist.eminemZ[DC] wrote:Pērc no manis minsku, ar saliektu dakšu.
Believ, uzprasi!

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Noteikti rit apjautasos, liekas ka planeta 4 vai ka vins tur bija viens.bobiks[1337] wrote:Tu viņu vari pats no sevis nopirkt un dīķī ielaist.eminemZ[DC] wrote:Pērc no manis minsku, ar saliektu dakšu.
Believ, uzprasi!

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro
Cik tālu tev tie lauki ir, believ?

/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
VIens visa serveri, tapec tev nespid.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Believ, man pašam ir 60km no Rīgas.
Tas nozīmē, ka attālums var būt no 0 līdz 120 km. naiss.. 

/b/oxG