Beztēma #4
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #4
Viņi jau varētu mošk labi izņemt līkumu , bet a daudz no amerikāņu mašīnām ir muskuļi , bet tas arī kā!Kurš jo COrvette laikam skaitoties muskulis bet maha uz līkumiem nemaz tik daudz neatpaliek no eiropas mahām.
Bet vieslielākā lieta kas man gan amerikāņos gan masīnās ir , ka 1)Viņi sūta mahas uz eiropu , bet pilnīgi neko nezoin par to.2)Ka pirmā lieta amerikāņu mašināsa GPS parādas kur ir ēdnīcas.
Bet vieslielākā lieta kas man gan amerikāņos gan masīnās ir , ka 1)Viņi sūta mahas uz eiropu , bet pilnīgi neko nezoin par to.2)Ka pirmā lieta amerikāņu mašināsa GPS parādas kur ir ēdnīcas.
[NWA]SEC wrote:Uztūnēt a.k.a uzķīlēt būtu jauns šoferis?Nu es nestrīdēšos, bet ja eiropas mašīnu tā ļoti labu uztūnētu, tad moš vēl varētu pastrīdēties un arī skatoties kāda eiropiešu mašīna
Manā redzes punktā visi tie Amērikāņu auto vs Eiropas auto vs Japāņu auto ir atkarīgi no šofera un šofera galvas(izņemot to gadījumu par drag).
Tici man pat dragu iznākumi ir atkarīgi no šofera, jo tur ir vajadzīga ļoti asa reakcija un prasme uz ātrumu.
Me Gusta.
- [AoD]enternal
- Censoņa
Bļac bobik, ko tu vispār zini, ej traktorus skrūvē, parādi bembi, kurš ēd 20l uz 100km/h , ja ne vien nerunā par kautkādu 4.0 v8,un i to, ar tādiem kapļiem, neviens normāls cilvēks pa ielu neparvietojas. Tādus tik taisa sacīkstem t.i driftam, drag race vai vienkārši trasei. normāls 325i 3 serijas BMW ar 2.5 motoru uz 100km ēd kā standarta mašīna +/- 12l varbūt biški vairāk, atkarīgs no tā, kā tu izturies pret gāzes pedāli. Nevajag dirst ka tā mašīna nekam neder, drīzak tavi komentāri šeit bija lieki.

Vo nepieminēju, bet draga gadījumā 65% apm. veido pašas mašīnas jauda 45% reakcija.Tici man pat dragu iznākumi ir atkarīgi no šofera, jo tur ir vajadzīga ļoti asa reakcija un prasme uz ātrumu.
Tad jau pieņemsim Dodge Challenger pret VAZ 2101 dragā rezultāts būs atkarīgs no šofera? Nu diezvai...
- bobiksv6k[1337]
- euro
Eristel:
1) Es neteicu, ka BMW ēd 20l uz 100km. Tas vispār bija domāts uz trakajiem amerikāņiem.
2) Tas bija domāts kā pārspīlējums.
3) Ar BMW reti kurš cilvēks TIKAI pārvietojas pa ielu. Parasti tie bembisti mēģina būt cits par citu krutāki slidinoties un uzņemot ātrumu... Ir redzēti gadījumi kā BMW (nezinu kurš) pa ielu brauc (ziemā) un pat uz nelielu ātrumu izslīd līkumā. Varēja saprast, ka tas nebija speciāli. Protams, ir arī citi BMW, kuri ir praktiskāki par tiem, kas ir domāti driftam u.c. atrakcijām, bet tādu nav daudz.
4) Ja es neko nezinu, tad pie traktora mani tiešām laist nevar. Savādāk tas var beigties letāli gan man, gan citiem.
5) Es nesaku, ka tā mašīna nekam neder, bet gan, ka TIKAI pa ielu pārvietoties nebūtu prātīgi ar tādu...
1) Es neteicu, ka BMW ēd 20l uz 100km. Tas vispār bija domāts uz trakajiem amerikāņiem.
2) Tas bija domāts kā pārspīlējums.
3) Ar BMW reti kurš cilvēks TIKAI pārvietojas pa ielu. Parasti tie bembisti mēģina būt cits par citu krutāki slidinoties un uzņemot ātrumu... Ir redzēti gadījumi kā BMW (nezinu kurš) pa ielu brauc (ziemā) un pat uz nelielu ātrumu izslīd līkumā. Varēja saprast, ka tas nebija speciāli. Protams, ir arī citi BMW, kuri ir praktiskāki par tiem, kas ir domāti driftam u.c. atrakcijām, bet tādu nav daudz.
4) Ja es neko nezinu, tad pie traktora mani tiešām laist nevar. Savādāk tas var beigties letāli gan man, gan citiem.
5) Es nesaku, ka tā mašīna nekam neder, bet gan, ka TIKAI pa ielu pārvietoties nebūtu prātīgi ar tādu...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Nelabojams spameris
šitais ir diezgan patiesi ;Dbobiks wrote: Parasti tie bembisti mēģina būt cits par citu krutāki slidinoties un uzņemot ātrumu...
vienreiz braucu pa rigu ar bratonu un acu prieksaa redzam ka uz maza likuma (3 joslu brauktuve) bembists meiginajis driftot un uzmetis vaaku... es liiks no smiekliem biju xd
(sovasar tas bij)
-
- Nelabojams spameris
kadam ir icq? ja ir tad dodat icq numuru
)

- [AoD]enternal
- Censoņa
Tu teici, bet tagad jau tu saki, ka tas ir pārspīlējums. Ei nu sazini, ko man zīlēt, kā tu to domāji? Protams, ja man būtu mašīna ar pakaļpiedziņu, neņemsim šeit bmw, bet gan piemeram to pašu LEXUS IS200, es arī mēģinātu ieiet plakaniski līkumā, un es esmu 90% parliecināts, ka tu darītu tieši tā pat , ja vien tev savos padsmit gados nav kautkāds refleks iedzīts, braukt mierīgi. Tavs tas piektais punkts, nu tu gan iebrauci auzās. Rīgā, aizbraucot no Juglas līdz Alfai, es saskaitīšu vismaz 20 bembjus, kas man pabrauc garām, vai arī kas stāv ielas malā. BMW ražoja, nejau tāpēc lai ziemā ietu šķersam līkumā, bet lai pildītu savu funkciju, kā to dara pārējas mašīnas - BRAUKT, PĀRVIETOTIES! Ne pa velti, daudz jauniešu un arī sportistu brauc ar BMW, jo tā ir jaudīga mašīna, nevis tikai tāpēc ka es tā saku, bet tas ir acīmredzams. Tad jau tikpat labi, var braukt ar veco VOLVO, kuram arī ir pakaļpiedziņa. Vairums brauc ar BMW, acīmredzot cilvēki ir daudz plusus tajā mašīnā saskatījuši. Par to ziemu - Iedod bembi, es iebraukšu vienā līkumā mierīgi, un atkārtoti es to izdarīšu šķērsām, kautvai tad, kad būs apledojis un uzsnidzis. [/code]

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Es piekrītu vairāk Hancelim, bobjeg beidz ģērst bembistam ar stāž(zināšanā pa bmw) virsū. :]]

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
- [AoD]enternal
- Censoņa
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Nu, bet daudzi, varētu teikt, ka šobrīd lielākā daļa jaunieši pērk BMW, tāpēc, lai varētu pazīmēties. Jo visi krutie drifteri Latvijā taču braukā ar BMW, un visi krutie jaunieši taču arī grib būt kruti drifteri x)
- [AoD]enternal
- Censoņa
Ja godīgi, tad nē. Es piemēram nepirktu Bmw, tikai tāpēc, ka drifteriem tāda ir. Tu te jauc kautko. Bembis piedūra, jau kādu laiku atpakaļ, kad par tādu driftu neinteresējos. Man drifts vispār vairāk asocējas ar kautkādām notūnētām Nissan Silvijām, 240sx, Toyota Trueno AE86 utt. Protams ja es varētu kautkur dabūt Toyota AE86, neatteiktos. 

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Nu, tātad - tu neesi daļa no tiem x) Apsveicu.
btw. - Ko mēs varam spriest par citiem ? Katrs pērk mašīnu tādu kādu viņš grib, tādu kāda viņam patīk, tādu iemeslu dēļ, kādi ir viņam.
btw. - Ko mēs varam spriest par citiem ? Katrs pērk mašīnu tādu kādu viņš grib, tādu kāda viņam patīk, tādu iemeslu dēļ, kādi ir viņam.
- [AoD]enternal
- Censoņa