Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by LVcraft »

Nu bāc, ja neesi redzējis nesaki, tā rīga ir norugulēta, ļoti labi! Ar viņu riktīgi var izārdīties pa zemes ceļiem!
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Tak beidz, es labi zinu ko no Rīgas var dabūt ārā. Neapšaubu, ka ir uzķīlēts, bet lai iegūtu papildus jaudu, lai varētu normāli ārdīties ir vajadzīgs koniskais izpūtējs un cits karburators, kā to taisa priekš Zelta Mopēda, ja to nav, tad nestāsti. Zinu, ko spēj jauns d6, d8 dzinējs, bet ne to, ko tu aprakstīji, piedevām bez sajūga. Tad vajadzēja uzreiz sākt ar to, ka nav stock.

Pilns Rīga 13 svars necik daudz neatšķiras no noārdīta rāmja un pedāļu vietā ieliktas trubas. Maksimāli tiek iegūti -5kg. Pats diezgan ilgi ar tādu esmu braukājies.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

sveiki,varbut kadam ir bijusi[pasham vai vecakiem] saskare ar audi 1.8 motoriem. piemeram vecajos kantainajos audi 80,cik pietiekama jauda uz to svaru,utt. cik daudz/maz rij?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Pietiekami, pat priekš quattro (b3), bet nejau lai spolētos. Priekš fwd jau normāli, ganjau, ka ārdās labi, pie parastā a80 stūres neesmu sēdējis. :D
Tikai nepateikšu gan, vai tieši tādi paši ir iekš b2. Ir atšķirība vai karburatornieks, vai špricinieks. Mūsējais audi 80q 7-8 litri uz šosejas.
Image
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Sencim bija kantainais audi ar 1.8 motoru. Rija 8l uz 100km. neatceros jaudu, bet velak pajautasu sencitim :)
TrollFace
Jauniņais
Jauniņais

Post by TrollFace »

Čau,tātad uz šo vasaru plānoju iegādāties rolleri,bet ar naudu ir kā ir...
Domāju nopirkt ko jēdzīgu lai kalpo,un lēti maksā!
Ir kādi lēti varianti?
Gaidīšu atbildes!
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Hmm, drīkst es ar pajautāšu vienu jautājumu, tikai intereses pēc. Neesmu jau pavisam stulba, kā daži uzskata, nē mani vienkārši pataisa par stulbu sniedzot nepareizas atbildes uz maniem jautājumiem vai arī vispār neatbild. Izsakiet savu viedokli par FWD, RWD un AWD. Nu pati saprotu tik daudz, ka ar AWD braukt ir daudz stabilāk, īpaši pa kaut kādiem meža celiņiem, kur nav jāraizējas , ka gadījumā nepārbrauksi un iebuksēsi. Bet kā ir ar priekšējo un aizmugures piedziņu? Kādi plusi un mīnusi? Un vispār kura no tām ir labāka un kapēc?

P.S Vienkārši dažreiz izlasot Alekša postus es sāku domāt un dažreiz rodas jautājumi, bet nejautāju, jo nevēlos sevi pasniegt kā blondīni.
Image
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Tas ļoti atkarīgs no apvidus, kur tu brauc.

Piemēram FWD ir ļoti labs tieši ziemā. Ar RWD arī var braukt pa ziemu, tikai FWD būs vieglāk novaldīt un saķere būs lielāka.

Bet tā pa vasaru es dotu priekšroku RWD, vismaz man liekas, ka ar viņu ir mīkstāka braukšana, ērtāk.
Me Gusta.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

P0K3M0N5 wrote:Čau,tātad uz šo vasaru plānoju iegādāties rolleri,bet ar naudu ir kā ir...
Domāju nopirkt ko jēdzīgu lai kalpo,un lēti maksā!
Ir kādi lēti varianti?
Gaidīšu atbildes!
Honda Dio! Āmen!
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Agenda
Servera admins
Servera admins

Post by Agenda »

Līdz kādām naudām esi gatavs pirkt? Un ja ir finanses, un esi gatavs braukt uz Lietuvu pakaļ, tad pa pm varu ieteikt labu adresi, no kuras pats atradu, un nesen atvedu rolleri, kurš izmaksāja 230ls, un bija tikko atvests no vācijas, rolleris gandrīz bez skrāpējumiem, vizuālā stāvoklī gandrīz ideāls, max izspiest var 60km/h, bet virsū stāv ierobežotājs. Pēc pāris dienām, kad atgriezīšos, ielikšu arī sava agregāta bildes.
Image
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

[AoD]Zocs wrote:Tas ļoti atkarīgs no apvidus, kur tu brauc.

Piemēram FWD ir ļoti labs tieši ziemā. Ar RWD arī var braukt pa ziemu, tikai FWD būs vieglāk novaldīt un saķere būs lielāka.

Bet tā pa vasaru es dotu priekšroku RWD, vismaz man liekas, ka ar viņu ir mīkstāka braukšana, ērtāk.
Bet AWD vieglo a/m (par džipu nemāku teikt) ir savākt vēl vieglāk nekā RWD, jo aizmuguri tā vienkārši neaizmet prom. Īpaši ziemā. Ziemā ir izmēģināts ar golfu un audi q. :D
Image
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Nezinu ka ar AWD, jo neesmu braucis ar pilnpiedziņu, taču ikdienā braukājot ar FWD pateikšu viņu arī diezgan viegli savākt.
Me Gusta.
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Ziemā, ja esi neapdomīgs un un zem pārsega ir kārtīgs zirgu pūlis, ar RWD nekur tālu netiksi. Ziemai protams labāk ir AWD un FWD, bet man ar RWD arī nekādas vainas nav. Vasara vispār tikai un vienīgi RWD, ar to ir gan līganāka braukšana, gan lielāka stabilitāte, jo līkumā piedodod gāzi (protams normas robežās) māšīna gandrīz vai pieplok pie zemes un neslīd. Ja pat sāk slīdēt, tad viņa slīd pa līkumu nevis kā FWD aiziet taisni, kad sāk spolēt. Priekša arī tikai minimāli slīd, jo motora svars arī purnu piespiež pie zemes.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Drusku pabraukajam :DD

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Miesnieks[K]
Censoņa
Censoņa

Post by Miesnieks[K] »

Kam negadās.
Pagaišgad arī gribēju Opel calibr`u pirkt,bet paspēja nopirkt cits manā vietā.Bet mašīna vizuāli bija tīīk smuka vienkārši.
Post Reply