Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by Hustler_Believs »

Hmm, šobrīd radās neliela doma iegādāties rolleri, līdz 125 kubiem. Lai ir ar ko uz skolu rullet, veikalu utt. Karoč, kas ir visoptimālakais, variants deteļu piejamības ziņā, ilgmūžības utt. Pašam jau patīk tie motociklveidigie, ka RS125. Bet nu nez, vai tas ir labākais variants. Gonkošanai nevajag, tikai kā pārvietošanās līdzekli.. Vizualo arī vajag + - ok.. Cenu robežā līdz 500paundiem(300ls) šeit uk... Kādas idejas!! ?
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by LVcraft »

Nez, varbut tev jau grbēsies jaudīgāku, bet man ir 50. kubigais, ja nemaldos, nesen biju norugulējis,tagat ~ 80 var izvilkt pa šodeju, zemenieku +/-70, Man ar to pieteik!
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Nu, man pašam bija iepriekš tāds hibrīds, čainas ar pārmetinātu rāmi, jo savadak motors bīdijās, no kronšteiniem prom. 50kubi, un akrapovič truba. 110km/h vilka, bet nu nācās pardot, ā jā 4ātrumi bija. Man jau te nav kur skriet, ja + - 60km/h iet, tad pilnīgi pietiek jo kā jau teicu vajag pilsētas vajadzībām.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Honda dio
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

RS125 nav rolleris,bet mocis! panem jebkuru itāli un brauka laimigs! ja pikjis atljauj tad liec ieksha tuningu!

ja tev bija rolleris 50 kubigs,bez tuninga,tad vari nedirst ka gaja 110km/h
50kubi, un akrapovič truba. 110km/h vilka
ja tas bija RS50,tad nu gandriz ticu! ja SR50 tad bullja kakas!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Ja tas tev ir crash, tad kas ir tas? :D

Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

mums ar draugiem ir kopigs youtube channels tapec soreiz es neliku to video,tikai anotations! :) tapec kas katram ir crash :DD
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Tos video salika brālēns. Uzjautāšu viņam, kas un kā. Pašam arī interesē, kā kko tādu var dabūt gatavu. :D
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Tas, bija tāds kā ķīniešu triperis rs50. Reāli, viņš tā arī gāja ja atradīšu iemetīšu video. Principā, ko domā par Piaggio ZIP.

++Bobik, man Latvijā šķūni mētajas nokauts Dio, negribu tādu jo piedod man bet vizuāli viņš ir neaktuāls.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

kjiniesu triperis un rs50 ir kkada loti smaga dirshana no tavas puses! sakuma kad dirs tad padoma ko tu dirs! Aprillia RS50 iet savus +/- 100km/h lai ko tu vinja baztu ieksha,tev tas nebutu pa kabatai! tapec no shit lesbatron! neviens kjineties neiet 100km/h un vel 50 kubigais! kkads 125ccm un uz augshu iet 100km/h un bik vairak!
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

Waaaaahahahahahhaha (doh) neviens šhits ar 49 cc tev neies 100 pāri :D man ar visu tūningu(sīki nestāstīšu kas bija virsū) bet 70 cc jau bija sf's gāja 104 Plika dirššana un ja tas vel bija kaut kāds ķīniešu hibrīds ar pārmetinātu motoru, no cita ķīniešu hibrīda, tad vispār vari aizmirst par skaitli ''100'' un vairāk tur labi ja 80 tev viņš gāja, bet spidometrā 110 :D

un un un boni 125 ķīnas arī neiet diemžēl pāri 100 jauna 125 ķīna vel jā maybe var dabūt arā, bet pēc 2 -3 nedēļām tur tie km/h paši aizbēg no tā ķīnieša.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Piedod, bet es nemeloju un man nav nekādas vajadzības to darīt. Viņam bija 4ātrumi, + akrapovič truba. Ja nemaldos kautkas tur slīpēts arī utml. Ar labām riepām pa norm asfaltu 100km/h. Tā tas ir... Un nejauc viņu ar parastu motorolleri. Tas bija motocikls. Un sākumā pēc mēneša likās, čau bet tad ieguldiju tur šadas tādas naudiņas un ilgi braucu, vēlāk zuda interese un pārdevu.
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

Šodien ieejot tvnet, izlasīju, ka jaunajam bmw m3 būs 3 turbīnu motors.
Diezgan labi izklausās.

Šeit varat palasīt sīkāk: http://www.tvnet.lv/auto/jaunumi/384278 ... inu_motors
Image
[SS]eras.e
Servera admins
Servera admins

Post by [SS]eras.e »

Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

kadam ir bijusi saskare ar opel astra,1.7 dizelisiem? kada gaita,cik traki ruse,utt!?
Post Reply