Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

bobiksv6k[1337]
euro
euro

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by bobiksv6k[1337] »

Ātrumus tāpat nevar pārslēgt :D
hz.. Viens pazīstams tu kārbu pārjauca, iztīrīja, pats arī neko tādu man nevarēja pateikt. Šoreiz tas bija cits džeks, nevis vecais krabis. :D
Eeeeu, a rokas ātrumiem ročkai tas vidiņš, kas nāk tieši pie stūres. nu.. iekšā. Tam arī jāgriežas, vai jāstāv uz vietas? Man ir tāda situācija, ka tā ručka no ārpuses pilnīgi visa kustas. Tāds čujs, ka ručka varētu būt beigta. :D
It kā es atrau cilvēku, kas man deltas karburatoru var pārdot. Tepat, netālu no manas dzīvesvieta, tik neesmu nekad pie šā bijis. :D Šis teica, ka varētu būt kkāda tur adatiņa beigta.
It kā viss tur iet, bet pielec tikai ar krāniņu ciet (šodien pastāvēja ārā biš, stūmu uz šķūni un pieleca ar krāniņu vaļā un paspēju pat pabraukt, tāpat notika vēl vienu reizi un tad viss). Svece slapja un viss. Šoreiz tā nav benzīna vaina. :D
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Jā, karburatoram varētu būt adata beigta vai arī pludiņa līmenis par lielu. Bet ja pārlietos, tad jaudas nebūtu nekādas, nebūtu iespējams pabraukt un vispār dabūt apgriezienus.

Par kārbu runājot, grūti tā pat pateikt, ka ass ir izsista, bet pēc tā, ko iepriekš rakstīji varētu būt, vai vismaz ātrumu zobratiem aprautas dakšiņas. Tagad vairs tā neatceros, bet, ja ir izsists, tad laikam staigāja uz sāniem tā ass, kurai virsū ir lielais zobrats skatoties no sajūga (kreisās) puses. Pietiek ar pāris milimetru kustību, bet šeibojot nedrīkst iespiest. Kustību vari pārbaudīt uzspiežot uz viņa vai pavelkot ar skrūvgriezi uz āru.

Rokas ātrumiem jāgrozās ir visai ručkai ar sajūga ručku kopā. No malas ir tāds vāciņš, zem kura cauri stūrei ir tāds mazs stienītis, parasti tam ir apdiluši apaļi gali un arī var nefiksēties 1. ātrums, bet tas nepieder pie neslēgšanās lietas.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Pabraukt tāpat nav iespējams. Šodien viņš bij biš pastāvējis, uzliku uz klucīšiem (jo nav tās kājas) un pasitu pa kurbuli. Uz pāris sekundēm pieleca ar krāniņu vaļā, pilnā gāzē pastāvēja un tad noslāpa. Vēlāk sit pa kurbuli, cik gribi un nekas nenotiek.
Labi.. vari man nestāstīt, ko tur darīt, jo es esmu baigi tizls un neko nesaprotu. :D Ja man ar pirkstu to parādītu, būtu cita lieta un tā. Jāmeklē kāds gudrāks cilvēks, tad var kko domāt. Pie vecā krabja nemaz negribu vest, jo tāda sajūta, ka viņš tomēr nav tāds, kā viņu tur slavē.
Galvenais pagaidām ir dabūt viņu vispār dziesmā, tad var domāt par tiem ātrumiem.
Ja tā ručka pilnīgi visa kustās (arī tā vieta, kur trosīte stiprinās), tad kā viņš var pārslēgties, ja tur trosītes gals kustas līdzi tam visam? Tas būtu tas pats, kas to trosīti raustīt. Man jau tāds čujs, ka drīzāk ručka varētu būt beigta. Tur vispār nekas nefiksējas.
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Jā, pilnīgi visai ručkai ir jākustas kopā ar trosīti. Trosītes gals ir piestiprināts nekustīgi un kustinot trosītes apvalku notiek visa tā pārslēgšanās.
Image
Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Gredzens[777] »

te drauga Opelim (corsa) pārplīsa rokas bremzes torosīte abās pusēs, cik varētu remonts izmaksāt ?
Image
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: ;)
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Nopērc trosītes un pats nomaini, tur tak elementāri viss darās.
Vienā pusē apmēram 10 - 15 Ls trose. Īsti nezinu, vismaz drauga Audi bija tādas izmaksas apmēram.
Me Gusta.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

zel zoč ka nebiji uz uz driftu :D

sito braucienu es neredzeju jo guleju masina :S
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Jā, ļoti žel, ka netiku. :(
Teica, ka bija labs, bet man Dumpers radīja vidakus un fotkas.
Me Gusta.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Mani fascinēja tas, kā tas 16gadīgais čalis driftoja, diezgan agresīvi. Nu tā jau ir māksla tik jaunam parādīt tādu augstu līmeni. Nu, bet ja tā padomā cik viņam bija gadu, kad viņš mācijās driftot, kādi 13 vai?
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Var jau pa gadu vai pat mazāk iemācīties driftot, bet to nevar visi. Ja cilvēkam ir talants uz to lietu, tad to iemācās ātri, bez problēmām un galvenais, ka rezultāts arī ir ļoti labs.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Fuck yea! Benzīnu ielēju savā mopiņā, karburatoru gan nenomainīju.
Kā krāniņš vaļā, tā viņam nemaz nevajag to kruto podziņu spiest, kura domāta, lai uzpludinātu. Viņš pats plūst pāri. Vienīgais veids, kā to pārtraukt, ir aiztaisot krāniņu. Stumdīju līdz nomiru, bet nepieleca. Svece slapja tikai. Pieļauju iespēju, ka vakar un aizvakar pieleca tāpēc, ka nebija benzīna. :D Nebija laika šim aizrīties. Neko.. Meklēju karburatoru.
Image
Image Image Image
/b/oxG
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Nemeklē, noņem nost karburatoru un tad apakšā ir 2 skrūves, kuras jāatskrūvē ar skrūvgriezi. Pludiņu gan nesaloki, savādāk būs sūdi. Tad izvelc no sāniem ārā tapiņu, kurā pludiņš enģējas un nocel nost, nepazaudējot adatu, kas ir zem pludiņa. Tā arī būs vainīga, paskaties vai viņai galā nav izjukusi tā mazā gumijas šaibīte, ja tā delta nav tik veca, kurai var būt jau vienkārša konusa adata. Un paskaties adatas caurumā, iespējams, sakrājušies musari.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

kkādus remontdarbus es sākšu tikai tad, kad man būs blakus kāds, kam ir vismaz neliela pieredze mopiņa jaukšanā. Tagad es neko nesaprotu un man bailes kko skrūvēt. :D
Image
Image Image Image
/b/oxG
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Tur nav nekā sarežģīta, kamēr neesi iemetis smiltīs, vai kaut ko salocījis. :D
Galvenais, nepielietot lielu spēku, pārāk sīkas detaļas.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Man ir 2 līkas kreisās rokas un es esmu labrocis. Tur ir sīkas detaļas un paļubomu jauns mopēds būs jāpērk. :D

Kamēr es taisu krāniņu vaļā un ciet visu laiku, tikmēr pabraukt es varu.
Šodien izjaucu karburatoru un secināju, ka tā adata tur nav beigta, bet drīzāk pludiņš, jo, pēc man dom, viņš neceļās augšā. Visu laiku tikai plūst.
panty man biš apstāstīja, ko man darīt. Aizspiedu to adatu ar pirkstu ciet un mēģināju papūst pa degvielas to tur atverīti.
Pabraukt es varu. Attaisu krāniņu, ieplūst degviela, aiztaisu krāniņu, izbraucu degvielu un tā uz priekšu.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Post Reply