Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Deliite[1337]
euro
euro

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by Deliite[1337] »

palasot bezteemu! kur bija tas video par avariju ar to e30,belivablje rakstija ka prieksha bremze tip pirma,un aizmugure kkada veida otra! tad aleksis uzrakstija kaut ko gudru,tad sakas dirshanas utt! tik cik man ir bijusi liela saskare ar bembiem,braucis esmu tikai ar piektajiem visada gada,un visiem ir bijis abs,un vinjiem visiem nospiezot gazi ar bremzi kopa,aizmugure spoleja nevis riiveja bremzu disku! un interesanti par to ka visi rati bremze vienadi. tur nu gan es varetu nepiekrist jo esmu dzirdejis savadak - to ka prieksha bremze par 60% un aizmugure par 40%..... same shit ar moci,ka jabremze ar priekshejam,un ar aizmugurejam tikai japalidz! ta pat autoskola[A1 kat.] maca!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

nepamanīji, ka sarunā tika noskaidrots, ka aizmugure iet caur bremžu regulatoru un tur rodas tie tavi nosauktie procenti?

Esmu braucis gan ar golfiem, gan audi un to novērojis. Vienīgais, kam varēja iztaisīt prikolu ar bremzēm ir audi quattro, noraujot roceni priekša velk, bet aizmugure šļūc.
Image
[AoD]enternal
Censoņa
Censoņa

Post by [AoD]enternal »

Dumper, tas jau vairs nav krīzmobīlis. :D
Man krīzmobīļgolfs atgādina pļerkšķošu 1.6 dīzeli. Tavs tas 1.8 ēd tapat savus 8l vidēji. Ar dīzeļgolfu var nobraukt pus dienu, ar slapju lupatu bākā. :D
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

enternal, tāpēc arī tie B3 pasāti dīzeļi ir arī dārgāki.
Brālēnam 1.8l karburators un kkādi 8 litri uz simtu. Tas ir tā.. Neekonomiski braucot. :D
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Nu mans 1.8 mono ēd mazliet zem 5litriem, ja brauc 1 cilvēks.
Kad braucām pilna mašīna un vēl piekrauts bagāžnieks, tad bija apmēram 6,5l. Tā, ka īsts krīzmobīlis un iet kā zvērs.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Kādam nav krosa mocis TIEŠĀM labā stāvoklī, kuru īpašnieks būtu gatavs apmainīt pret 400cc ielas moci?
Honda, paveca.
Pagaidām vairāk info nezinu, varat pastāstīt, kas jums ir.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Jannka-ja iegūsti atļauju,tad vari braukt ar UK zīmi cik uziet.Jautājums-cik ilgi.Ir atļaujas uz mēnesi,trim,uz gadu vai pieciem,tur tik sīki nezinu.
Image
[AoD]enternal
Censoņa
Censoņa

Post by [AoD]enternal »

Nav jēgas čakarēties ar atļaujām utt, vienkarši pārliec stūri, un brauc bēdu nezinādams.
Janka, kur palika mustangs?
Tiesības nolik vispār? :D
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

tās atļaujas my ass, man brāļa mehāniķis pārliks.

mustangs pārdots mēnesi atpakaļ, 3000ls, kaut kur cēsu rajonā būtu jābraukājas(bildēm ar pāris lapas atpakaļ bij jābūt, kāds viņš vispār izskatās, kaut arī, bildēs totāli debīli salīdzinot ar RL izskatijās), tiesības? nā, nafig, ar tiesībām brauc muļķi(not) x)
nebij laika vasarā nolikt.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

luk tas ir aparats! kkads info - motors,Q,utt?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

vakar biju uz dragreisu,un sapratu to ka bavariesiem dragreisa nav ko darit,lai lasas atpakal uz driftu,jo tik daudzi bija sabraukusi staipit kraininju,bet vairak par burnoutiem neko neradija! bija tikai patiesham labi bumbieri,parejie kkadi norakstitie,vai 1.6 bumbieri! visus pawnoja Audi'ki un viena veca supra!

varbut kads no foruma ar bija,bet par to es ljoti shaubos!
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

un lielākā daļa audi noteikti bija quattro, jo parastajiem tur īpaši nav ko darīt. Cita saķere.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu bija ari parastie kas sava starpa cinijas,visadi 80/90 audi,bet viss lielako shoku visi norava kad pie starta piebrauca sarusejis 200tais,un visiem likas kas tad tur nu bus,bet nu kad vinsh starteja visi apdirsas,jo vinjam tur kkads zvers sedeja zem haubes,likas ka lidmasinas motors iesledzas kad iespieda pilna gaaze,un tas liesmas pa isputeju ar bija epic!
Post Reply