Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
Re: Beztēma #6
minecrāāft spēlētāāji.
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
kkur var update driveri? dators man ir ok!
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
kkur var update driveri? dators man ir ok!
- bobiksv6k[1337]
- euro
Draiveri sameklē ražotāja mājaslapā.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- makrilsv6k
- Rakstnieks
Ieej Control Panel>Display>Settings>Advanced>Troubleshoot. Un paskaties vai tev tur ir uzgriezts uz maksimumu. Ja ir, tad uzgriez or smth uz 3 līnijas no kreisās puses. 100% ka šitas fix strādās.. Parasti daudziem datoriem kas nav jaudīgi, ir šādas problēmas.. (Nesaku ka tev tāds ir, bet es vnk spriežu) Pašam tā ir bijis uz laptopa..
Tikai tad brīdinu, viņš tev vislaik būs jāgroza, jo tad tu nevarēsi spēlēt SA n'shit.
Tikai tad brīdinu, viņš tev vislaik būs jāgroza, jo tad tu nevarēsi spēlēt SA n'shit.

- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
paldies rio, paldģēēs!!!
edit ; man tomēr nedaudz lago, kā to var novērst
edit ; man tomēr nedaudz lago, kā to var novērst

Visticamak, ka pedejais, jo Syncro ir vienkarsi vel viens pievads kurs iet no prieksejas ass uz aizmugurejo un nav diferenciala, viss speeks kas iet uz prieksejo piedzinu ar vienkarsu mehanisku palidzibu pieiet ari aizmugurei. Ta teikt, smuki notapsets lauku skjunings. Uz RWD var parlikt tikai ar to motoru aizmugure, bet nu pishanas ar asim, kuras vel turklat pagriezh masinu..[NWA]Dumper wrote:Nē, tur ir pārveidots golfs uz rwd vai awd syncro.

-
- Mana-mana
Tak R32 versiju (4.golfa) un miers.Veng[ADT] wrote:Visticamak, ka pedejais, jo Syncro ir vienkarsi vel viens pievads kurs iet no prieksejas ass uz aizmugurejo un nav diferenciala, viss speeks kas iet uz prieksejo piedzinu ar vienkarsu mehanisku palidzibu pieiet ari aizmugurei. Ta teikt, smuki notapsets lauku skjunings. Uz RWD var parlikt tikai ar to motoru aizmugure, bet nu pishanas ar asim, kuras vel turklat pagriezh masinu..[NWA]Dumper wrote:Nē, tur ir pārveidots golfs uz rwd vai awd syncro.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
-
- Mana-mana
Gaumes lieta vecīt, man piemēram nepatīk gandrīz neviena BMW izskatas, ceru, ka poie manis vel nevālē trenniņtērpu karaļi.Veng[ADT] wrote:Nejau tik neglitu, MK2 un fsjo. Pie tam ne golfu, bet jettu!

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
A no cik postiem sākas ''Censoņa'' (ranks) ?

Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Te gan kļūdies, synchro golfam ir gandrīz tā pati sistēma, kas audi quattro. Kārbā ir viens diferenciālis, kas pārvada izmaiņas starp priekšu un aizmuguri, aizmugurē ir arī diferenciālis, bet bloķējams.Veng[ADT] wrote:Visticamak, ka pedejais, jo Syncro ir vienkarsi vel viens pievads kurs iet no prieksejas ass uz aizmugurejo un nav diferenciala, viss speeks kas iet uz prieksejo piedzinu ar vienkarsu mehanisku palidzibu pieiet ari aizmugurei. Ta teikt, smuki notapsets lauku skjunings. Uz RWD var parlikt tikai ar to motoru aizmugure, bet nu pishanas ar asim, kuras vel turklat pagriezh masinu..[NWA]Dumper wrote:Nē, tur ir pārveidots golfs uz rwd vai awd syncro.
Ar to motora ielikšanu nav nekādu problēmu, pusasis tās pašas, motora plaukts tas pats, motors tiek vienkārši pārcelts uz aizmuguri. Lielākais čakars ir ar to, kā plauktu piestiprināt aizmugurē. Stūrei vienkārši parastās stūres kalonkas vietā ieliek regulējamas stūres sviras.

- Hustler_Imis
- Rakstnieks