gow_uxity

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Locked
_FortiS_sutiners
Jauniņais
Jauniņais

gow_uxity

Post by _FortiS_sutiners »

gow_uxity

Šis mazais dibena līdējs safabricēja to foto no čata: visu laiku prasīja vienu un to pašu "Nu tu esi tajā klanā nu tu esi tad tajā klanā", bļa cik tad ilgi tādam invalīdam var atbildēt vienu un to pašu? Uznāca besis par to cirvi un pateicu jā lai liekās mierā. Kroplā žurka jau protams izfunktierēja kā palaizīt dupsi adminiem lai pašam galviņu paglauda, vai ne tā uxity? Pasaki kā tad bija, un ja gow klanā tiek pieņemti tādi sūdu ēdāji, tad varbūt tāds tādu atrod ko? Kā tad īsti ir?

Es esmu uzrakstījis pieteikumu citā klanā, tāpēc man šobrīd apstiprinājums gow nevajag. Bet dusmas uz to pidaru, ja jūsu klans skaitās kaut cik normāls, es ieteiktu vēl paskatīties ko dara mūsu mazais līdējiņš uxity.
knaabis
Censoņa
Censoņa

Re: gow_uxity

Post by knaabis »

daddy tev tas bij vispar bezjedzigs posts. sutiner es nekadu bildi neredzeeju kuru vinjsh safabriceeja un iemaacies rakstiit niku :. GOW_Uxty (nevis uxity)
Un ja tui vinjam kko brauci augumaa taa bija tava vaina. vienreiz atbildi un miers. ja neliekas mieraa tad vnk neatbildi. nomierinaasies.
_FortiS_sutiners
Jauniņais
Jauniņais

tas tas

domāta ir tā bilde kur tjipa es atzīstos ka esmu tajā klanā. pie gow klana topikiem kaut kur ir tas temats. un pman ir īstenībā pie vienas vietas kā pareizi viņa niku rakstīt.
Ronyx69
Jauniņais
Jauniņais

Post by Ronyx69 »

"Es neievēroju citus nikus jo visiem ir zems līmenis un es vispār esmu kruts", pareizi attēloju tavu rīcību ? Uxty ir normāls džeks (īstenība nav gan xD) bet varēji to visu pateikt pieklājīgāk.
Image
_FortiS_sutiners
Jauniņais
Jauniņais

t

man viņa niks nav jāatceras jo viņs man nav nekāds draugs. otrkārt neiet runa par līmeni, tu varbūt pamēģini palasīt un izprast kas te notiek, nevis tikai spamot? viņs mani aplika lai pats būtu krutāks.
knaabis
Censoņa
Censoņa

Post by knaabis »

ja tu gribi rakstiit suudziibu tad pareizi uzraksti speletaja niku, jo varbuut ir kaads pilniigi cits speletajs ar niku GOW_uxity un tad buus vel lielaka d*******
Locked