1.Maksims
2.20
3.ir sanācis noņemties ap cs serveriem. ir bijis pašam savs.
4.forumā neesmu neko izveidojis, jo kamēr te atnāku ir par vēlu. izmantoju sūdzībām paredzēto komandu - /report.
5.interesants jautājums. reizēm sagadās tā, ka neviena admina nav spēlē un kāds floodo, lamājas vai reklamē kaut ko. protams, izmantoju komantu /report, bet kad admins ienāks to būs tik daudz ka vainīgie izspruks bez soda.
6.spēlēju 2 nedēļas jau boxg serverī. nekas daudz jau nav, bet tomēr serverī esmu visu laiku. un pat esot saucamajā AFK, ik pa laikam iemetu acis kas tur notiek. piektdienās un sestdienās esmu arī naktī, kad dažs labs iedomājas: adminu nav. nu laiks bugot.
7.kā jau minēju 2 nedēļas.
8.sākumā piereģistrējos ar 3.14. noteikumi pieprasīja pielikt burtus priekšā, tātad - Pi3.14.
9.Šobrīd esmu bez darba un ekonosmisko atstākļu dēļ nevaru arī mācīties. Cik vien varu pavadu laiku kopā ar otro pusīti. Patīk ceļot ārpus Latvijas. Nelietoju alkoholu un nesmēķēju. Veselīga dzīvesveida piekritējs.
Pi3.14[1337]
Moderator: Moderatori
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Re: Pi3.14[1337]
Anti. Piedod, neviena sūdzība nav redzēta, domāju /report no tavas puses, pats saki, ka redzi, bet nesūdzies par pārkāpējiem, tad ar nedomāju, ka tu būtu īpaši labs admins. Arī ilgi te neesi spēlējis, stati neliecina par milzīgu aktivitāti.

-
- Nelabojams spameris
Būtībā, to pašu ko 04d teica, bija manas domas..
ANTI
ANTI
nezinu ko tu lasīji un ko nē, bet es teicu, ka lietoju vienmēr /report. tas, ka tu pats esi reizi nedēļā online un mani neredzi nav mana problēma.
bet lai jau būtu. admin powa.
bet lai jau būtu. admin powa.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Es neteicu, ka neesmu tevi redzējis, izlasi ko citi saka, saku, ka esi vēl jauniņais, mēnesi paspēlējis un uzreiz gribi adminu.
Pats saki, ka kāds pārkāpj noteikumus, tu lieto /report, bet adminu nav on. Tas nozīmē, ka neraksti sūdzības, negribi, lai pārkāpēji tiktu sodīti. Priekš kam tad domāta sadaļa nosūdzi kādu? Tieši šādiem gadījumiem, ka nav serverī admins, kurš varētu sodīt pārkāpēju.
Pats saki, ka kāds pārkāpj noteikumus, tu lieto /report, bet adminu nav on. Tas nozīmē, ka neraksti sūdzības, negribi, lai pārkāpēji tiktu sodīti. Priekš kam tad domāta sadaļa nosūdzi kādu? Tieši šādiem gadījumiem, ka nav serverī admins, kurš varētu sodīt pārkāpēju.

admins ir serverī, bet to vai spēlē vai nē man jāzīlē ?
da labi. varu paspēlet pusgadu un tad parunāt. slēdz šito ciet.
da labi. varu paspēlet pusgadu un tad parunāt. slēdz šito ciet.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Paziņot ar /report, ja neatsaucās, tad rakstīt sūdzību, bet ok, ja pats gribi, slēgts.