Bieži redzu, ka serverī esošie administrātori izmet spēlētājus par pārkāpumiem, kas nav aprakstīti servera noteikumos.
Piemēri:
* DM@JAIL - nevaru tādu punktu noteikumos atrast un pat precīzi nezinu, ko tas nozīmē? ( zinu, ka ja kaujies cietumā esot, tevi izmet )
* Nosūdzi kādu sadaļā: viewtopic.php?t=8943 Ramp Flood, servera noteikumos nav nekas tāds aprakstīts, ka nevarētu floodot ar rampām?
* Liftu likšana uz īpašuma zīmēm, kā saprotu par šo ar soda, bet atkal noteikumos nekas nav aprakstīts
Ja, Ramp Flood un Liftu Likšanu jaunie spēlētāji praktiski nevarētu izdarīt, jo nebūtu vel tāds līmenis un pieņemu spēlējot un lasot čatu saprastu, ka tā ir sodāma rīcība, tad DM@JAIL jauniņie gan var darīt.
Piemērs, esmu jauniņais, izlasu forumā servera noteikumus, iegaumēju un ienāku spēlē, nopērku īpašumu sanāk nesaskaņas ar savas komandas spēlētāju un nošauju viņu, mani iemet cietumā un cietumā vel kāds atrodas, kas sāk kauties ar mani, es atbildu un mani izmet no servera, pazaudēju īpašumu, naudu un nesaprotu par ko esmu izmests?

Ar to gribu jautāt vai nevajadzētu papildināt servera noteikumus ar pielikumiem vai tamlīdzīgi, jo izlasot noteikumus un spēlējot pēc tiem, tevi tāpat var sodīt vai izmest?