Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Aizmugure nav izkropļota, tur, kur tas pleķis, tur ir dūmu mala nevis riepa. Tā ir unversālā tipa bmw nevis sedana. Ja dūmiem nebūtu nekāda efekta, tad izskatītos vēl sliktāk.

Rīt stulbā skola

Kā nu kuram, man nedaudz gribās doties uz skolu... 

yaaay, skola, jau kopš pēdējās skolas dienas gaidīju pirmo septembri. 

ū nē, kā gribētu lai rīt ir 1. augusts 

- Deliite[1337]
- euro
es ari gribu iet uz skolu [koledzu] 
Tur bus daudz pirmkursniecu

Tur bus daudz pirmkursniecu

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Man vienīgais, kas pietrūka bija - jautrība, sporta stundas. 

Me Gusta.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Nu pirmā nedēļa vēl būs ok, jauni skolēni, ar saviem klasesbiedriem satikties, bet tad viss ieies vecajās garlaicīgajās sliedēs.

Psc kā vasara pagāja + karstums ;/
-
- Mana-mana
Tādēl ir jātaisa jaunas interesantas sliedes ,kā piemēram es to daru katru gadu izdomājot darīt ko debīlu .
Tas varētu likties smieklīgi ,bet mēs ar klasesbiedriem tā daram un nevelti skolotājām jādzer sirdszāles pēc mūsu stundām .
Interesantas lietas ko darīt - Pieiet bezjēgā pie tāfeles un iebāzt kulaku mutē ,iet pa gaiteni pretī skolotājiem kurš noraustīsies u.t.t.
Tas varētu likties smieklīgi ,bet mēs ar klasesbiedriem tā daram un nevelti skolotājām jādzer sirdszāles pēc mūsu stundām .
Interesantas lietas ko darīt - Pieiet bezjēgā pie tāfeles un iebāzt kulaku mutē ,iet pa gaiteni pretī skolotājiem kurš noraustīsies u.t.t.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
lol, jums nevajag ārstēties? Kulaku mutē bāzt, varējāt kaut ko citu mute paņemt. 

Me Gusta.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Saprotu, jokoties ar draugiem, atsmieties līdz vēders sāp, paterorizēt sīkos, bet nejau kulaku mutē bāzt.

Saprastu taka mēs ar Dumper vecaja skola izklaidējamies, šahtas spridzinājām, maģī bombučkas likām, pa gaiteni futbolu kapājām, utt.
Me Gusta.
Mani uņ vienu draugu policija vienreiz pieķēra bombačkas spridzinot. Kautkādi jauni pašvaldības policijas dzēki, mums nekas nenotika. Pateicām kurā pirotehnikas veikalā vecā bāba mums pārdeva un pēc nedēļas pie veikala bija zīme Meklējam pārdevējus.