excelent[NGT]
Moderator: Moderatori
excelent[NGT]
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja;excelent[NGT]
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com);81.198.30.191
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja;nezinu
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. nezinu
vnk mans brālis caur portatīvo dabuja ban, un automātiski mani ar banoja, lūdzu unban
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com);81.198.30.191
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja;nezinu
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. nezinu
vnk mans brālis caur portatīvo dabuja ban, un automātiski mani ar banoja, lūdzu unban
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Re: excelent[NGT]
Neko neizsaka?kugis101 5.9.2010 12:42:26 Hemis[FTW] pm flame, flood 81.198.30.191

tad man būs unban, ja jau 04d ir redzējis apelāciju ?
- [NWA]Dumper
- Bembists
Kāds brālis, tāds tu, tas ir iedzimts.
viewtopic.php?t=7106 - tev arī prasītos bans, bet brālis par to jau parūpējās. Bezmaksas unban noteikti nebūs.
viewtopic.php?t=7106 - tev arī prasītos bans, bet brālis par to jau parūpējās. Bezmaksas unban noteikti nebūs.

ha ha ha, ja jau sāksi pacelt šo tematu, tad sen varēji par to nobanot, nevis kko gaidīt, nebūtu man BAN, nebūtu arī tu sācis par to reizi runāt, so gaidu UNBAN[NWA]Dumper wrote:Kāds brālis, tāds tu, tas ir iedzimts.

- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris

Rekur tavs brālis. Viss sākās ar to, ka viņš kādu čatā nosauca par lohu. Es uzliku muti uz 500 sec. Tālāk seko tas ko redzam skrīnā.
nu jā, tur ir redzams ka viņš flood'o + flame'o pa /m, bet nu es jau pie tā neēsmu vainīgs 

- [NWA]Dumper
- Bembists
Kāda šķirba, kas tur spēlēja, tavs brālis, kaķis vai vectēvs. Bans nav bezjēdzīgs, tāka pērc vien unban. Es arī varu noraut banu un pateikt, ka to izdarīja mans brālis.
Nesen bija, ka man bija bans kaimiņa dēļ, viņš norāva ban un tika nobanots viss loālais tīkls ar šo ip. Es arī varēju rakstīt, lai mani unbano "es taču neesmu vainīgs, so gaidu unban". Padomā cik loģisķi tas ir.
Sarunā ar Gibox unban cenu n that all.
Nesen bija, ka man bija bans kaimiņa dēļ, viņš norāva ban un tika nobanots viss loālais tīkls ar šo ip. Es arī varēju rakstīt, lai mani unbano "es taču neesmu vainīgs, so gaidu unban". Padomā cik loģisķi tas ir.
Sarunā ar Gibox unban cenu n that all.

un un un, tu gudrīt, ja jau tik kruts esi, un vari pateikt lai pērku UNBAN, tad dvj pasaki kad Gibox būs mājās 

- [NWA]Dumper
- Bembists