Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
cik jūs ilgi par to runasiet ?
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Atmiņā tas paliks kādu laiku noteikti, jo kaut ko tik tizlu negaidīju, vismaz es.

- Hustler_WinChester
- CMF
Nu man 11. sept. neliekas smieklīgs, bet tie Al-Kāida čaļi varētu būt nenormāli kruti ja kkas šitāds ir iekšās.
PSC. Klasesvakars beidzies ar rezultātu ka pēc pārdzeršanās un ūdenspīpes, pus nakts ir jāguļ uz pirts lāviņas 30 cm platumā (Lai gan ticu ka citiem ir bijuši smagāki rezultāti). Bet ja jau te ir tik daudz Anti-alhooliķu tad droši var ignorēt šo postu(vismaz otro daļu)
PSC. Klasesvakars beidzies ar rezultātu ka pēc pārdzeršanās un ūdenspīpes, pus nakts ir jāguļ uz pirts lāviņas 30 cm platumā (Lai gan ticu ka citiem ir bijuši smagāki rezultāti). Bet ja jau te ir tik daudz Anti-alhooliķu tad droši var ignorēt šo postu(vismaz otro daļu)

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Tādi krabji. Apbrīnoju vienkārši tādu cilvēku stulbumu kas var pasmieties par tāda mēroga teroraktu. Pats vēl labi atceros 11. septembri, ne tikai amerika bija šokā bet arī visa pasaule, par ko arī tika runāts skolā vēl ilgi pēctam.
Tas jau nekas ka tur mira vairāk nekā 3000 cilvēku, diez kā būtu, ja būtu kāds no taviem tuviniekiem tur iekšā bijis?
Ir protams dažādas stulbuma pakāpes, bet pasmieties par ko tādu ir vienkārši atsaldēti.
Tas jau nekas ka tur mira vairāk nekā 3000 cilvēku, diez kā būtu, ja būtu kāds no taviem tuviniekiem tur iekšā bijis?
Ir protams dažādas stulbuma pakāpes, bet pasmieties par ko tādu ir vienkārši atsaldēti.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Kas tur kruts, ja vari nogalināt nenormāli daudz cilvēku? Es uzskatu, ka tas ir stulbi.Nu man 11. sept. neliekas smieklīgs, bet tie Al-Kāida čaļi varētu būt nenormāli kruti ja kkas šitāds ir iekšās.
Es piedzēros, yo... Es pīpēju, yo.. Es sevi apkaunoju, yo.. Es kruts, yo...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_WinChester
- CMF
Es teicu ka es smejos par to kaa tie 3000 cilvēku gāja bijā. Tas ka cilvēki mirst, čista nav smieklīgi. Būtu kāds lasijis Džeimsona Bērksa grāmatu "Al-Kāida" tad saprastu par ko es runāju sakarā ar "Al-Kāidas" krutajiem Teroristiem, bet lai šito visu izstāsītu būtu jātaisa jauns topiks kur tad visu arī varētu izstāstīt gan par Bušu gan Bin-Lādenu u.t.t.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Amm.. Bušs tak bija prezidents. Vai.. Ir vēl kāds. Vēljoprojām nesaprotu, kāpēc viņi ir kruti.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- emons[ODC]
- Censoņa
- bobiksv6k[1337]
- euro
Skat, kas par boxg atcerējies. 

/b/oxG
- emons[ODC]
- Censoņa
Var noprast cik liels boredoms man ir, lai iegriestos šinī sprāgoņu lapā.
A as asu krutoks par jiusim visim[punkts]
A as asu krutoks par jiusim visim[punkts]
ODC, tieši tā...
es nesmejos pa to ka cilveki mirst ,bet par to ka lidene ta sliipi lidoWinChester wrote:Es teicu ka es smejos par to kaa tie 3000 cilvēku gāja bijā. Tas ka cilvēki mirst, čista nav smieklīgi. Būtu kāds lasijis Džeimsona Bērksa grāmatu "Al-Kāida" tad saprastu par ko es runāju sakarā ar "Al-Kāidas" krutajiem Teroristiem, bet lai šito visu izstāsītu būtu jātaisa jauns topiks kur tad visu arī varētu izstāstīt gan par Bušu gan Bin-Lādenu u.t.t.
- bobiksv6k[1337]
- euro
http://www.spoki.lv/aktuali/2-976-boja- ... ija/193431
Hey! Stfu and read. Interesanti. Vispār kā lidmašīna varēja sagraut tos torņus?
Jo vairāk lasu, jo vairāk tas mani ietekmē..
Hey! Stfu and read. Interesanti. Vispār kā lidmašīna varēja sagraut tos torņus?

/b/oxG
- Hustler_WinChester
- CMF
es nesmejos pa to ka cilveki mirst ,bet par to ka lidene ta sliipi lidoWinChester wrote:Es teicu ka es smejos par to kaa tie 3000 cilvēku gāja bijā. Tas ka cilvēki mirst, čista nav smieklīgi. Būtu kāds lasijis Džeimsona Bērksa grāmatu "Al-Kāida" tad saprastu par ko es runāju sakarā ar "Al-Kāidas" krutajiem Teroristiem, bet lai šito visu izstāsītu būtu jātaisa jauns topiks kur tad visu arī varētu izstāstīt gan par Bušu gan Bin-Lādenu u.t.t.

kad viss sabrucis izskataas ka no koka taisītsbobiks[1337] wrote:http://www.spoki.lv/aktuali/2-976-boja- ... ija/193431
Hey! Stfu and read. Interesanti. Vispār kā lidmašīna varēja sagraut tos torņus?Jo vairāk lasu, jo vairāk tas mani ietekmē..

- bobiksv6k[1337]
- euro
Shift, man tev ir liels ieteikums. Uzmani savus pirkstiņus. Ja esi šeit forumā, tad neraksti neko citu kā pieteikumus.

/b/oxG