Es varu būt karasis vai karpa?

Moderator: Moderatori
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Adminu viņš ņem nost tikai tad, kad ir apspriedies ar mani. Es viņam esmu ļāvis rīkoties uz savu roku, bet viņš tikuntā labāk pajautā man. Tāpēc, lūdzu, šo vari adresēt man.WhirlWinder[1337] wrote:Tu (04d) visu uztver pārāk nopietni... Un ņem nost admina levelus pie katras izdevības.