Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
- Salmins[Vendetta]
- Servera admins
Re: Beztēma #5 , turpinājums.
Tiku pie jauna avatara, pateicoties Bēcim.
Tik pat labi pateikt ''PALDIES'' var arī BMW. Nu manuprāt, kā kuram. Tomēr palikšu pie sava, ka ne lielākā daļa BMW ir ar ''gariem krāniem''.
Es vismaz uzskatu, ka tie varētu būt 30%, kuri domā ka ir ''ērgļi''.
Un par pašu mašīnu- nav jau nemaz tik slikta, tik benzīnu ēd un aizmugures piedziņa. Būtu priekšējā piedziņa, vispār būtu ideāli, vizuālais un viss pārējais. Bet nesaku, ka ir slikti ar aizmugures piedziņu.

Un par pašu mašīnu- nav jau nemaz tik slikta, tik benzīnu ēd un aizmugures piedziņa. Būtu priekšējā piedziņa, vispār būtu ideāli, vizuālais un viss pārējais. Bet nesaku, ka ir slikti ar aizmugures piedziņu.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Kas šajā gadījumā ir pretīgs. Nu, bet paskaties uz tiem diskiem, viņi izskatās nenormāli pretīgi. ununun... Opeļi arī nav sliktas mašīnas.galvenais ir BMW

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kas vainas Opelim? Man pasam 1,8 L Vectra Kirsu sarkana krasa, baka ielocita, bamperis nolauzts, Knapi turas kopa, bet vel brauc. Auto vecs, pa laukiem ardits ir, bet nu, es to ar Brali daru tiesi uz lauka kur nebrauka citas masinas un nav cilveku apkart. BTW, Golfi ka auto nav slikti, vecie Golfi dizaina pec smuki, ka ari diezgan jaudigi, vismaz cik es atceros, tas pats Pernais Golf GTR 2 kas mums Bija sabaza BMW M3 E36, bet tas jau protams ta, ja nem no tadas puses ka Vaditajs ir pieredzejis un protams ir savi faktori ka cilvekam patik pienemt izaicinajumus no ta pasa BMW, kas toreiz vinu izaicinaja...

- [NWA]Dumper
- Bembists
Ja bmw būtu priekšējā piedziņa, tad tas nebūtu bmw. Priekšējā piedziņa taču sux, visi saka, ka tā ir laba tikai tapēc, ka ar viņu ir vieglāk braukt (ekstremālās situācijās).Tik pat labi pateikt ''PALDIES'' var arī BMW. Nu manuprāt, kā kuram. Tomēr palikšu pie sava, ka ne lielākā daļa BMW ir ar ''gariem krāniem''.Es vismaz uzskatu, ka tie varētu būt 30%, kuri domā ka ir ''ērgļi''.
Es piemēram esmu braucis gan ar priekšējo piedziņu (Opel, VW, Audi), gan ar aizmugurējo (BMW, Mercedes) un man vairāk patika ar aizmugurējo. Man braucot nepatīk, ka viss ir pārāk vienkārši, un nerodas satraucošas situācijas kā tas ir ar aizmugures piedziņu. Ieskrienoties, braucot līkumos dodot gāzi ar aizmugures piedziņu ir pa visam citas sajūtas un komforts.

Taisniba, ar Aizmugurejo ir it ipasi jautri ja likuma iet uz 90 ar Rokas bremzi, protams, vajag pieredzi saja zina ari...

ar pakaļu un ručņiku?
nesmīdini...

Drīzāk ar FWD vajag ručniku.
Piemēram to pašu BMW uz līkuma (ja labs motors) dabēr gāzi un tas pats effekts būs.
Piemēram to pašu BMW uz līkuma (ja labs motors) dabēr gāzi un tas pats effekts būs.
Me Gusta.
-
- Nelabojams spameris
es ar pakaļu un ručņiku taisu 195, ka es tev saku!
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
es ar pakaļu un ručņiku taisu 195, ka es tev saku!
uzmauc tutu!Iemācīsi?

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
Ziemā grāvjos stāv 2x vairāk bumeru nekā citu mašīnu.Un par pašu mašīnu- nav jau nemaz tik slikta, tik benzīnu ēd un aizmugures piedziņa. Būtu priekšējā piedziņa, vispār būtu ideāli, vizuālais un viss pārējais. Bet nesaku, ka ir slikti ar aizmugures piedziņu.
Ja bmw būtu priekšējā piedziņa, tad tas nebūtu bmw. Priekšējā piedziņa taču sux, visi saka, ka tā ir laba tikai tapēc, ka ar viņu ir vieglāk braukt (ekstremālās situācijās).
Es piemēram esmu braucis gan ar priekšējo piedziņu (Opel, VW, Audi), gan ar aizmugurējo (BMW, Mercedes) un man vairāk patika ar aizmugurējo. Man braucot nepatīk, ka viss ir pārāk vienkārši, un nerodas satraucošas situācijas kā tas ir ar aizmugures piedziņu. Ieskrienoties, braucot līkumos dodot gāzi ar aizmugures piedziņu ir pa visam citas sajūtas un komforts.
-
- Nelabojams spameris
tur tutu nevajag, tas tev nepalīdzēs, to var tikai tādi, kuri māk to jau kopš dzimšanas
kā sāk iet pa 195, tā arī paliek.
srsly, wtf?
kā sāk iet pa 195, tā arī paliek.
srsly, wtf?