Beidz krāt POSTUS !!![LsG]Shift wrote:es ar saku reslings![]()

Moderator: Moderatori
Beidz krāt POSTUS !!![LsG]Shift wrote:es ar saku reslings![]()
bobiks[1337] wrote:Es labāk aizeju uz teātri... Nu, bļāviens, kā kaut kam tādam var ticēt? Wow... Viņi taisa trikus. Tas ir šovs. Tāpēc arī tos trikus taisa. Reālajā dzīvē, kamēr čalīts sagatavotos/taisītu to triku, tikmēr otrs viņu jau sen būtu sasitis. Tāpēc arī tā ir tēlošana.
Kas nē? Kas ir mēģināts? Čota neko nesaprotu, kāpēc tu jauc manu postu šeit iekšā.Nu vispār jau nē, ir meiģināts, bet tas no vienas puses ir bērnišķīgi, un gejiski.labāk aizeju uz teātri... Nu, bļāviens, kā kaut kam tādam var ticēt? Wow... Viņi taisa trikus. Tas ir šovs. Tāpēc arī tos trikus taisa. Reālajā dzīvē, kamēr čalīts sagatavotos/taisītu to triku, tikmēr otrs viņu jau sen būtu sasitis. Tāpēc arī tā ir tēlošana.
Ring of honor, ir labs.
bobiks[1337] wrote:Kas nē? Kas ir mēģināts? Čota neko nesaprotu, kāpēc tu jauc manu postu šeit iekšā.Nu vispār jau nē, ir meiģināts, bet tas no vienas puses ir bērnišķīgi, un gejiski.labāk aizeju uz teātri... Nu, bļāviens, kā kaut kam tādam var ticēt? Wow... Viņi taisa trikus. Tas ir šovs. Tāpēc arī tos trikus taisa. Reālajā dzīvē, kamēr čalīts sagatavotos/taisītu to triku, tikmēr otrs viņu jau sen būtu sasitis. Tāpēc arī tā ir tēlošana.
Ring of honor, ir labs.
Code: Select all
Reālajā dzīvē, kamēr čalīts sagatavotos/taisītu to triku, tikmēr otrs viņu jau sen būtu sasitis.